.

Φασίστες δολοφόνησαν άγρια αγωνιστή της Αριστεράς στο Κερατσίνι ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Φασίστες δολοφόνησαν άγρια αγωνιστή της Αριστεράς στο Κερατσίνι

Φασιστική ομάδα με μαύρες μπλούζες επιτέθηκε μετά τα μεσάνυκτα σε 34-χρονοαγωνιστή της Αριστεράς στην Αμφιάλη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα ένας εκ των φασιστών να τον κτυπήσει θανάσιμα με μαχαίρι.

Ο δράστης, ο οποίος και συνελήφθη, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας υπήρξαν, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, αμιγώς πολιτικά.
Η ταυτοποίηση του δράστη υπήρξε απόλυτη, αφού αναγνωρίστηκε από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, ενώ το ίδιο το θύμα ανέφερε το όνομά του, καθώς ξεψυχούσε.
Ο 34-χρονος πέθανε τελικά στο δρόμο, πριν προλάβει να τον παραλάβει ασθενοφόρο, το οποίο εναγωνίως καλούσαν οι φίλοι του.
Η φασιστική δολοφονική επίθεση πραγματοποιήθηκε μετά την έξοδο του θύματος και της παρέας του από καφετερία της οδού Παναγή Τσαλδάρη.
Κύκλοι της Αριστεράς τόνιζαν την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως στη στυγερή αυτή φασιστική εγκληματική επίθεση, η οποία, όπως είναι προφανές, έχει τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ταγματασφαλητες καταδοτες δολοφονοι φασιστες η αριστερα δεν πτοειται.ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.