.

Νέοι ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά: 'Αναγκαία όσο ποτέ η ενότητα στη δράση των αριστερών δυνάμεων και του κόσμου της εργασίας ενάντια στους νεοναζί' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Νέοι ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά: 'Αναγκαία όσο ποτέ η ενότητα στη δράση των αριστερών δυνάμεων και του κόσμου της εργασίας ενάντια στους νεοναζί'

Ανακοίνωση Νέων ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά για τη θρασύδειλη επίθεση των νεοναζί σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα


Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η χθεσινή θρασύδειλη δολοφονική επίθεση των νεοναζί της χρυσής αυγής εναντίον μελών και συνδικαλιστών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στο Πέραμα αποκαλύπτει για άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο της φασιστικής συμμορίας.

Μετά τις επιθέσεις και τις απειλές απέναντι σε μετανάστες εργαζόμενους και  την τρομοκράτηση μελών δικτύων αλληλεγγύης, τώρα στρέφονται κατά αριστερών και συνδικαλιστών. Με λοστούς και με καδρόνια 50 φασίστες με κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν με μένος σε συνεργεία αφισοκόλλησης της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στα οποία συμμετείχαν και μέλη του συνδικάτου μετάλλου Πειραιά.

Η στοχοποίηση εργαζομένων δεν είναι τυχαία αφού οι χρυσαυγίτες στο Πέραμα αποτελούν το καλύτερο στήριγμα της εργοδοσίας και των μεγαλοεργολάβων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.

Η παρακρατική δράση της ναζιστικής συμμορίας συνεχίζεται στο Πέραμα με την ανοχή της αστυνομίας η οποία δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε μία προσαγωγή.

Αυτή είναι η χρυσή αυγή που μερίδα της ΝΔ και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου επιθυμούν να πάρει μέρος στη «συντηρητική συμμαχία», το «άκρο» που το μνημονιακό σύστημα εξουσίας επιλέγει να ταχθεί μαζί του.

Οι νεοναζί δεν έχουν θέση στις γειτονιές του μόχθου και της εργασίας, στα χώματα της αντίστασης και του αντιφασιστικού αγώνα. Οι εργαζόμενοι και η  νεολαία του Περάματος, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου και των άλλων λαϊκών γειτονιών οφείλουν να απομονώσουν και να αφανίσουν τη φασιστική απειλή.

Τώρα είναι αναγκαία όσο ποτέ η ενότητα στη δράση των αριστερών δυνάμεων και του κόσμου της εργασίας, να ορθώσουμε ανάχωμα απέναντι στους νεοναζί και τα αφεντικά τους.

Ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενά.

Νέοι/ Νέες ΣΥΡΙΖΑ
Οργανώσεις Α’ και Β’ Πειραιά

1 σχόλια:

giannis είπε...

θα ήθελα να ρωτήσω που είναι τα γραφεία του κόμματος στο Πειραιά . Στην Πλατεία Κοραή μόνο του
κκε βλέπω

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.