.

04/23/12 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Το Μνημόνιο σπέρνει χάος

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Κάθε μέρα έχει μεγάλη σημασία. Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν δυναμική πολιτικής ανατροπής, με τους μνημονιακούς συνεταίρους Βενιζέλο - Σαμαρά να μη φθάνουν μαζί τις 151 έδρες στη νέα Βουλή και την Αριστερά, ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ, να εμφανίζει ισχυρή ανοδική τάση, που ενισχύεται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες.

Η αντιαριστερή εκστρατεία και η αδίστακτη κινδυνολογία περί επικείμενου χάους και ακυβερνησίας πέφτουν στο κενό. Επιστρέφουν και πλήττουν τους εμπνευστές τους. Οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Πηγή της κακοδαιμονίας, αιτία της χρεωκοπίας, μήτρα της ακυβερνησίας είναι το Μνημόνιο. Ποια πολιτική σταθερότητα μπορεί να διασφαλιστεί με βάση πολιτικές που εκτοξεύουν την ανεργία, πετσοκόβουν το εισόδημα, μετατρέπουν την ελπίδα σε απόγνωση; Ποια πολιτική σταθερότητα μπορεί να υπάρξει σε τοπίο γενικευόμενης κοινωνικής ερήμωσης, με τους πολιτικούς πρωταγωνιστές της τριακονταετίας, τον δικομματισμό, να βουλιάζουν στην πολιτική ανυποληψία, υποκρινόμενοι πως κάνουν αυτοκριτική, αναζητώντας εξιλαστήρια θύματα;

διαβάστε περισσότερα στην www.avgi.gr


Θέμα: Εκλογικό επίδομα ή «χαρτζιλίκι»;

Ανακοίνωση εξέδωσε
 η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,διαμαρτυρούμενη  για την σε βάρος των ενστόλων διακριτική μεταχείριση, αναφορικά με το θέμα του εκλογικού επιδόματος.
 
 

Εκλογική διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό ΜέτωποΣΥΡΙΖΑ
Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς
Στις επερχόμενες εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές θα κριθεί το παρόν και το μέλλον της χώρας.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα, να βρουν δικαίωση οι αγώνες του λαού μας, να τιμωρηθεί και να ηττηθεί ο δικομματισμός, να καταδικαστούν τα μνημόνια και η τρόικα.
Μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με πυρήνα την ριζοσπαστική Αριστερά, μπορεί να ανατρέψει το σάπιο δικομματικό πολιτικό σύστημα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εναλλακτικής διακυβέρνησης, με πρωταγωνιστή το λαό.

Νέος συνασπισμός εξουσίας
Γι’ αυτό ενωθήκαμε όσοι συγκροτήσαμε το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ/Ενωτικό κοινωνικό μέτωπο. Γι’ αυτό καλούμε όλες τις δυνάμεις που αντιπαλεύουν γνήσια την πολιτική των συνεταίρων του δικομματισμού και των δορυφόρων τους σε μια κοινή προσπάθεια προεκλογικά και μετεκλογικά.

Δεν δημιουργούμε αυταπάτες. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη αλλά μπορεί να αντιστραφεί.

Διαβάστε τη διακήρυξη

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Επιστολή Πυροσβεστών στον Πρωθυπουργό

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων Πυρόσβεσης Διάσωσης, για την μη πρόσληψη ακόμα των συμβασιούχων Πυροσβεστών γιά την φετινή αντιπυρική περίοδο, καθώς και των επιλαχόντων από τον πρόσφατο  διαγωνισμό για τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης.

Διαβάστε την επιστολή από www.pospid.gr

Ένας εν ενεργεία στρατιωτικός γράφει για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου

21η Απριλίου 2012. 45 χρόνια μετά. Μήπως αυτά τα λόγια τα ακούμε ξανά στις ημέρες μας, αλλά από άλλους πομπούς; Μήπως;

Του Αντισυνταγματάρχη (ΣΔΓ)

Ανέστη
 Τσουκαράκη 
Προέδρου του ΣΥΣΜΕΔ


Μαύρες ημέρες, τις οποίες η νέα γενιά πρέπει να μάθει. Οι περήφανοι νέοι Έλληνες αξιωματικοί, προερχόμενοι από τη γνήσια Ελληνική οικογένεια, με ήθος και διδάγματα, συνοδοιπορούν με τους λοιπούς Έλληνες πολίτες, αφουγκράζονται και συμμετέχουν στους προβληματισμούς τους, προσπαθούν αντάμα να βρουν λύσεις. Απομονώνουν, πλέον, τις Κασσάνδρες. Κλείνουν τα αυτιά τους. Επεξεργάζονται κάθε πληροφορία. Βγάζουν συμπεράσματα. Δεν υιοθετούν αβίαστα απόψεις που αποπροσανατολίζουν. Έμαθαν, πια, να τις ξεχωρίζουν. Δεν σκύβουν, πλέον, το κεφάλι. Είναι περήφανοι και περήφανοι θα μείνουν. Αγαπάνε την πρόοδο και το φως. Νέα μυαλά.

διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr