.

05/26/12 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΟΙ ΑΝΘΥΠΑΤΟΙ ΤΗΝ ΝΕΑΣ PAX ROMANA (Δ.Ν.Τ.)

Του Αντιπύραρχου Γιάννη Σταμούλη-Ταμία του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Τώρα που η πατρίδα μας, η μικρή αυτή χώρα των "τρελών γαλατών", όρθωσε το ανάστημά της και έστειλε το αντιμνημονιακό της μήνυμα, οι "ιέρακες" των τοκογλύφων που όρμηξαν να ρουφήξουν το αίμα μας και να  λεηλατήσουν το μέλλον μας, ξεσκέπασαν το πρόσωπό τους και άφησαν τα ευγενικά προσχήματα της σωτηρίας και βοήθειάς μας,.
Σειρά τώρα είχε η  'μάνταμ" επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Γκάρντιαν.  Η "μάνταμ " του ΔΝΤ, ως άλλη "μητέρα Τερέζα" δήλωσε ότι  πιστεύει: "ότι τα παιδιά  σε κάποιο χωριό του Νίγηρα χρειάζονται ακόμα περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα" λές και την ευθύνη και για τις δύο τραγικές καταστάσεις δεν φέρει  η διεθνή κεφαλαιοκρατική - αποικιοκρατική οικονομία της οποίας προΐσταται.
Για να συνεχίσει ότι συμφωνεί ότι " οι Έλληνες και οι άλλοι  Ευρωπαίοι πέρασαν καλά αλλά τώρα είναι η ώρα να πληρώσουν."

διαβάστε περισσότερα στο stamoylis.blogspot.com

Να χαμογελάσουμε


ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

"Στο κλίμα των "διερευνητικών διαδικασιών" που βρίσκεται η πολιτική προεκλογική κατάσταση στη χώρα μας, δεκτήκαμε μηνύματα απο συναδέλφους  που δέκτηκαν "διερευνητικές" για "ταξιδιωτικά" του προγράμματος "ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2012".
Τα παραπάνω, βέβαια γιά εμάς, είναι δυσνόητο, μιας και από την απλή ανάγνωση των διατάξεων του κανονισμού μεταθέσεων δεν προβλέπεται διαδικασία "διερεύνησης" και επίσης,αν δεν κάνουμε λάθος, κατά την προεκλογική περίοδο δεν υλοποιούνται υπηρεσιακές μεταβολές, εκτός των αναγκαίων."


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος από το eapsgr.blogspot.com

"Ποιος διοικεί τις ΕΔ;Ο Μαυρογιαλούρος"!Μεταθέσεις-τοποθετήσεις δεν γίνονται χωρίς "κομισάριους"

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι ασύλληπτο! Ο “στρατηγός Μαυρογιαλούρος” τελικά διοικεί τις ΕΔ,μ΄ όλες τις πολιτικές καταστάσεις.Ακόμη και με υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Η ομολογία του πολιτικού συστήματος ότι θεωρεί “μαγαζί” της τις ΕΔ,αποδεικνύεται με τρόπο ξεκάθαρο και από τη χθεσινή ανακοίνωση του ΥΕΘΑ,στην οποία επισημαίνεται σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο ότι όχι μόνο δεν θα γίνουν μεταθέσεις-τοποθετήσεις αλλά ούτε καν θα υπάρξει προετοιμασία γι΄ αυτές.Προετοιμασία η οποία είχε αρχίσει να γίνεται,ώστε μετά από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ,να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι έτσι κι αλλιώς καθυστερημένες διαδικασίες.
Οι οποίες για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους,πρέπει να “τρέξουν” γιατί επηρεάζουν άμεσα και καταλυτικά τις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων.Στρατιωτικών και των οικογένειών τους.
Η ουσιαστική παραδοχή ότι τίποτα δεν κινείται στις ΕΔ αν δεν υπάρχουν “κομματικοί κομισάριοι” είναι τουλάχιστον εξοργιστική.Όπως και οι μεθοδεύσεις των πολιτικών μας έναντι των στρατιωτικών.Αφού πρώτα τους “έστιψαν” οικονομικά ,τώρα “παίζουν” με την αγωνία τη δική τους και των οικογένειών τους.Δεν είναι υπερβολή. Αν βάλουμε στη σειρά τα γεγονότα το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα:...


διαβάστε περισσότερα στο  www.onalert.gr

Οι υποψήφιοι των Στρατιωτικών Σχολών πληρώνουν τις ιατρικές εξετάσεις


Οι  υποψήφιοι για τις στρατιωτικές σχολές πληρώνουν από την τσέπη τους τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβάλλονται στα Νοσοκομεία της χώρας. Η ΟΛΜΕ απέστειλε σήμερα επιστολή στην υπουργό Παιδείας κ. Κιάου με την οποία ζητά την παρέμβασή της ώστε να εξετάζονται δωρεάν οι υποψήφιοι.  

διαβάστε περισσότερα στο esos.gr

To γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη


Του Νίκου Χανιά.Αξιωματικού ε.α. Π.Σ. Υποψήφιου ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία

Το εκλογικό σώμα στις εκλογές της 6ης Μάη έστειλε τα παρακάτω ηχηρά μυνήματα:
  • Καταδίκασε τις αδιέξοδες πολιτικές της ύφεσης της λιτότητας και των μνημονίων
  • Τραυμάτισε θανάσιμα τον διεφθερμένο και σάπιο δικοματισμό και
- Έστειλε τελεσίγραφο στην τρόϊκα ότι λάθος λαό διάλεξαν ως πειραματόζωο για να
κατεδαφίσουν το κοινωνικό κράτος, να ακρωτηριάσουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και να βάλουν στο περιθώριο της ζωής τους νέους.
Ο λαός απέδειξε με την ψήφο του, ότι δεν «μασάει» τους φθηνούς ψευτοεκβιασμούς ότι η πολι τική των μνημονίων και της κοινωνικής δυστυχίας είναι δήθεν μονόδρομος, όπως τον παρουσιάζει η Μέρκελ και τα φερεφωνά τους Σαμαράς και Βενιζέλος. Αντίθετα, όλο και περισσότερο,στηρίζει
την μοναδική αξιόπιστη και ελπιδοφόρα εναλλακτική πρόταση διεξόδου από την γενικευμένη κρίση,όπως με πολύ σαφήνεια αλλά και υπεύθυνα, θαρραλέα και αμετακίνητα παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι τεράστιες και ανυπολόγιστες επιπτώσεις όπως και οι ίδιοι ομολογούν, στις ευρωπαϊκές τράπεζες και στις οικονομίες των χωρών της ευρωζώνης, αλλά και ο κίνδυνος του ντόμινο κυρίως για την Ισπανία και Ιταλία, από μία άτακτη χρεωκοπία της χώρας μας, κάτι που τρέμουν η Μέρκελ και όλη η ανθρωπότητα γιαυτό και παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις στη χώρα μας, δυστυχώς ουδέποτε υπήρξαν για τους μειοδότες ηγέτες μας  (Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμο, Σαμαρά, Βενιζέλο) το ισχυρό διαπραγματευτικό μας χαρτί.
Η ελληνική κοινωνία, η εθνική κυριαρχία, ο δημόσιος πλούτος, η αξιοπρεπειά μας αλλά και η ίδια η δημοκρατία παραδόθηκαν, χωρίς κανένα όρο, βορρά στις άγριες διαθέσεις της τρόϊκας και των
αδηφάγων αγορών.
Τραγικές φιγούρες και απόλυτα σύμβολα του παραπαίοντος δικοματισμού οι δύο συνεταίροι, στην προσπαθειά τους να κερδίσουν χρόνο και συνεπικουρούμενοι από την αμφίσημη ΔΗΜΑΡ,απέτυχαν να σύρουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία συγκυβέρνηση, όπου θα τον καθιστούσαν συνυπεύνο και θα αποδομούσαν τον πολιτικό του λόγο.
Ανήμποροι να αποτρέψουν την νέα λαϊκή αποδοκιμασία, εγκατέλειψαν τα ανέκδοτα για αυτοδυναμία και αυτοδύναμη Ελλάδα και επιστρατεύουν ο μεν Σαμαράς, για να στήσει το κεντροδεξικεντροδεξιό μέτωπο, την καλή φίλη του Χριστοφοράκου και σύζυγο του φτωχού κυρίου που ξέχασε να δηλώσει το μικροποσό του 1.000.000Ε, ο δε Βενιζέλος ετοιμάζεται να ξαναρίξει στην μάχη τους επαγγελλλ επαγγελματίες υπουργούς, αλλά και τους αμ
αυτούς τους ίδιους που επί χρόνια, σχεδόν εργολαβικά και όλως ανιδιοτελώς , μαζί με τον Άκη, τον Τσουκάτο και τόσους άλλους σοσιαλιστές, έφτιαξαν αυτήν ακριβώς την Ελλάδα που βλέπουμε.
κεντροδεξιό μέτωπο,κατ΄αρχήν (γιατί έπονται και άλλοι) την φίλη του Χριστοφοράκου και σύζυγο του κυρίου που έβγαλε στο εξωτερικό και ξέχασε να δηλώσει το μικροποσό του 1.000.000Ε. Ο δε Βενιζέλος ετοιμάζεται να ξαναρίξει στην μάχη τους ίδιους επαγγελματίες υπουργούς, αυτούς που όρθιοι καταχειροκροτούσαν παλαιότερα τον Ακη τον αγωνιστή , τον ανιδιοτελή και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον Γιώργο πρόσφατα, τον μεν για τους πύρινους σοσιαλιστικούς του λόγους, τον δε γιατί αγωνίσθηκε και κατάφερε, ότι κανένας άλλος Ευρωπαίος ηγέτης, να φέρει το ΔΝΤ και την τρόϊκα στην, διεφθαρμένη και γεμάτους κοπρίτες, χώρα μας.