.

06/09/13 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Έξι αστυνομικοί αυτοκτόνησαν στην Τουρκία


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Χουριέτ έξι Τούρκοι αστυνομικοί έχουν αυτοκτονήσει από τότε που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις στην γειτονική χώρα. Αυτό φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της Ένωσης Αστυνομικών Φαρούκ Σεζέρ. Όπως υπογράμμισε ο Σεζέρ οι αστυνομικοί έχουν δεχθεί σκληρή κριτική για το πώς αντιμετώπισαν τους διαδηλωτές, ενώ από την άλλη πιέζονται να εργαστούν κάτω από δύσκολες συνθήκες.Η γαλλική κυβέρνηση διαλύει τις νεοναζιστικές οργανώσεις
Η γαλλική κυβέρνηση θέλει να ξεκινήσει άμεσα προώθηση μέτρων για τη διάλυση της νεοναζιστικής οργάνωσης «Επαναστατική Εθνικιστική Νεολαία» (JNR) αλλά και άλλων ακροδεξιών οργανώσεων μετά τη δολοφονία του 18χρονου αντιφασίστα φοιτητή Κλεμάν Μαρίκ. Ο Γάλλος πρωθυπουργός επανέλαβε τη δέσμευσή του να πατάξει τις φασιστικές ομάδες στη χώρα.

«Salut à toi...», σύντροφε Κλεμάν


Της Έλσας Παπαγεωργίου...

Η Γαλλία είναι μια από τις χώρες όπου η «θεωρία των δύο άκρων», δηλαδή η εξομοίωση της άκρας δεξιάς με την άκρα αριστερά δεν είναι μια καινούργια καραμέλα. Είναι μια παλιά καραμέλα. Ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων, κυρίως μεταναστευτικής καταγωγής, που έπεσαν κάτω από τα φονικά χτυπήματα σκίνχεντ που φώλιαζαν για πολλά χρόνια στη ζεστή

Δικάζεται στις ΗΠΑ ένας μεγάλος ήρωας της εποχής μας


  
Του Γιώργου Δελαστίκ

Οι αμερικανικές αρχές προσπάθησαν να τρελάνουν τον στρατιώτη Μάνινγκ κρατώντας τον στην απομόνωση και… γυμνό (!) επί έντεκα μήνες
Στο στρατοδικείο που συνεδριάζει στη στρατιωτική βάση του Φορτ Μιντ, στην πολιτεία του Μέριλαντ των ΗΠΑ, άρχισε τη Δευτέρα μια δίκη που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες και η οποία θα μείνει σίγουρα στην Ιστορία. Η κυβέρνηση Ομπάμα θέλει να καταδικάσει σε ισόβια δεσμά τον 25χρονο σήμερα στρατιώτη Μπράντλι Μάνινγκ -και μάλιστα χωρίς δικαίωμα απελευθέρωσης ποτέ!- επειδή όταν ήταν 22 ετών διοχέτευσε εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα, πολλά από αυτά διαβαθμισμένα, που αφορούν στους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένων ειδεχθών εγκλημάτων εναντίον των ντόπιων πληθυσμών που διέπραξαν τα αμερικανικά στρατεύματα κατοχής, στον ιστότοπο Γουίκιλικς το 2010, προκαλώντας παγκόσμιο πολιτικό και διπλωματικό σάλο.

'Έτσι πήραμε τον Κούρδο από την Αθήνα' - Οι Τούρκοι εκθέτουν την αστυνομία για την απαγωγή


Και συλλάβαμε στην Αθήνα και παραδώσαμε <<γκαγκστερικά >> στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Τουρκία τον φερόμενο ως βομβιστή αυτοκτονίας  Μπουλούτ Γιαϊλά και μας  κατηγορούν από πάνω ότι αυτός εκπαιδευόταν στο...στρατόπεδο ...Λαυρίου !!!

Η επιβεβαίωση ότι οι ελληνικές αρχές σε

συνεργασία με την τουρκική ΜΙΤ απήγαγαν << μέρα μεσημέρι>>στο κέντρο της Αθήνας τον φερόμενο από την Τουρκία ως ύποπτο για βομβιστικές επιθέσεις ( ''ζωντανή βόμβα'' τον λένε οι Τούρκοι) Μπουλούτ Γιαϊλά ήρθε από τον τουρκικό τύπο,μετά φυσικά από τις κατάλληλες διαρροές.
Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

'Ανταλλαγή ενστόλων' εξετάζει η κυβέρνηση - 'Μετατάξεις' από και προς ΕΛΑΣ - Λιμενικό - ΕΔ


Το σενάριο μοιάζει εξωπραγματικό αν και πλέον στην Ελλάδα του ΔΝΤ ,τέτοιες εκφράσεις ξεπερνιούνται από την πραγματικότητα κάθε μέρα. Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο “ανταλλαγής ενστόλων”!