.

05/31/13 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Χιλιάδες απόστρατοι αξιωματικοί διαδήλωσαν στην Λάρισα
Ως απόλυτα επιτυχημένο κρίνεται το συλλαλητήριο των απόστρατων και εν ενεργεία στρατιωτικών, όπως επίσης και των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, που πλημμύρισαν το κέντρο της Λάρισας σήμερα το απόγευμα. Χιλιάδες οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Ταχυδρομείου, σχημάτισαν στη συνέχεια πορεία εκατοντάδων μέτρων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.   

«ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ;»...

Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
-- «Παιδί μου, έχεις δει ποτέ ευτυχισμένο άνθρωπο;»-- «Οχι»-- «Ε, τότε κοίτα εμένα»!
Ο διάλογος είναι από εκείνες τις παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, και διεξάγεται ανάμεσα στον «ευτυχισμένο» Βασίλη Αυλωνίτη και στον απορημένο και δύσπιστο Νίκο Ρίζο. Δύσπιστο, αφού ο καημένος ούτε είχε ξαναδεί, ούτε ήξερε πώς είναι ένας «ευτυχισμένος άνθρωπος»...

Ψώρα στο Α.Τ. Μαρκόπουλου...


Στη σελίδα των αστυνομικών της νοτιοανατολικής Αττικής στο facebook, ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας της τοπικής Ένωσης Χρήστος Συνδρεβέλης, ανάρτησε το ακόλουθο σημείωμα με το οποίο καθιστά γνωστό ότι:
"Οι μισθοί μας κατακρεουργηθηκαν….δεν θα

Σήμερα στο Σύνταγμα σπάμε την επιστράτευση!
Διανύουμε ήδη την τρίτη επιστράτευση κι οι εργαζόμενοι αποφασίζουν να δώσουν τη δική τους απάντηση.
ΟΛΜΕ, ΠΝΟ και εργαζόμενοι ΜΕΤΡΟ καλούν αυτήν την Παρασκευή στις 7μμ στο Σύνταγμα, με σύνθημα "Όλοι στους δρόμους-Κάτω η επιστράτευση". Οι τρεις κλάδοι που πέρασαν και περνούν ακόμα τη βία της επιστράτευσης, την αυταρχική κυβερνητική πολιτική απέναντι στις εργατικές μάχες, ζητάν τη στήριξη του κόσμου, για να μπορέσουν να σπάσουν την επιστράτευση.

Απογευματινά... λουκέτα στα αστυνομικά τμήματα


Στις εποχές όπου τα Δωδεκάνησα είχαν αποψιλωθεί από αστυνομικό προσωπικό και στους σταθμούς της αστυνομίας έβαζαν… τηλεφωνητές για να αφήνουν μηνύματα οι πολίτες και οι τουρίστες που τους χρειάζονταν, επιστρέφουμε όπως φαίνεται και μάλιστα ολοταχώς!

«ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ» Ο ΟΟΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»!

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Η πληροφορία είναι σίγουρη: ο Αλέξης Τσίπρας διέβρωσε και τον ΟΟΣΑ, τον οποίο μετέτρεψε σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ! Εκτός πια και αν οι οικονομολόγοι του μεγαλύτερου οργανισμού του παγκόσμιου καπιταλισμού σε μελετητικό επίπεδο φθονούν την κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη για τις επιτυχίες της και προσπαθούν συνειδητά να την υπονομεύσουν! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η απαράδεκτα αρνητική έκθεση που έβγαλε ο ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία, η οποία αποδομεί πλήρως την εικόνα που δίνει η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ περί «έναρξης της ανάπτυξης» το 2014!

Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Θ.Δρίτσα και Γ. Σταθά με εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,
Θ.Δρίτσα και Γ. Σταθά
με εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Γιάννης Σταθάς (βουλευτής Βοιωτίας – αρμόδιος για θέματα εργασίας) και Θοδωρής Δρίτσας (βουλευτής Α΄ Πειραιά – Υπεύθνος Άμυνας και Ναυτιλίας) συμμετείχαν σήμερα το μεσημέρι στη συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Ειδικό Γραμματέα κ. Αντώνη Οικονόμου και συνεργάτες τους., η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα την τύχη των Ναυπηγείων και την ανάγκη επείγουσας παρέμβασης.