.

06/04/14 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Κλείνουν οι εργασίες στην Ολομέλεια - Αρχίζουν τα θερινά τμήματαΘυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήξη της παρούσας συνόδου της Βουλής και την έναρξη των θερινών τμημάτων.

Άλλη απόφαση ανέμεναν οι ένστολοι από το ΣτΕ και άλλη βγήκε...Το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ' αριθμ. 111/2014 γνωμοδότησή του έκρινε αντισυνταγματική, διάταξη σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, που προβλέπει την υπαγωγή στην υγειονομική περίθαλψη του Δημοσίου τομέα των άγαμων θυγατέρων και αδελφών γυναικών άνω των 40 ετών των ένστολων όλων των σωμάτων.

Φασιστικό παραλήρημα Μιχαλολιάκου στη Βουλή - Δεν μιλούσαμε μόνο με τον ΜπαλτάκοΥπέρ της άρσης της ασυλίας των τριών βουλευτών της ΧΑ ψήφισε η Βουλή - Αθλιότητες χρυσαυγιτών βουλευτών στη είσοδο της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου κατά την προσαγωγή του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Λαγού, Παππά - Τι απαντούν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Xαρ. Αθανασίου

''Όταν δέχεσαι επίθεση από τα ΜΑΤ γιατί αγωνίζεσαι, είναι ένας βιασμός της ψυχής σου''
Δείτε τι λένε στην κάμερα οι δύο τραυματισμένες αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "όταν δέχεσαι επίθεση από τα ΜΑΤ γιατί αγωνίζεσαι, είναι ένας βιασμός της ψυχής σου". Υπουργείο Οικονομικών, οδός Καραγεώργη Σερβίας, 4.6.2014, (μία ημέρα μετά την επίθεση των ματ).
Δείτε επίσης στο δεύτερο βίντεο τι είπε στην κάμερα συνάδελφός τους

#bloko.gr

Παραποίηση του εκλογικού χάρτη της επικράτειας-Κατάθεση ερώτησης στη ΒουλήΕρώτηση με θέμα την παραποίηση του εκλογικού χάρτη της επικράτειας με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και οι βουλευτές Αγνή Καλογερή (Σάμου) και Γιάννης Ζερδελής (Λέσβου). Το κείμενο της ερώτησης είναι το παρακάτω:

WWF Ελλάς: Πολιτικές που «καίνε» τα δάση

FOSPHOTOS/Alexandros Katsis
Η WWF Ελλάς καταγγέλει ότι η κατάρτιση και κύρωση δασικών χαρτών, η οποία αποδεδειγμένα συμβάλλει στη μείωση του ποσοστού των εμπρησμών, καθυστερεί δραματικά, ενώ στον αντίποδα υπάρχουν παρεμβάσεις που νομιμοποιούν παρανομίες.


Για πολιτικές που «καίνε» τα δάση κάνει λόγο η WWF Ελλάς, με αφορμή την έλευση του καλοκαιριού, μια εποχή που φέρνει στο προσκήνιο τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αφορούν στο μηχανισμό δασοπροστασίας της χώρας μας, αλλά και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, για ζητήματα σχετικά με το περιβάλλον.

Σωφρονιστικοί: Τον Οκτώβριο θα καούν οι φυλακές.«Εκρηκτική η κατάσταση»Για τραγικές συνθήκες που επικρατούν στα περισσότερα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας και που πολλές φορές, όπως υποστήριξαν, «αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας», μίλησαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων που ενημέρωσαν την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι στρατηγοί του φυλακισμένου ΑρχηγούΕρχονται στο φως οι στενοί δεσμοί του Νίκου Μιχαλολιάκου με ανώτατα στελέχη του στρατεύματος.                                                                                                                      

Του Δημήτρη Ψαρρά

Πραγματική έκπληξη ένιωσαν πολλοί αναλυτές από το γεγονός ότι οι δύο στους τρεις ευρωβουλευτές που εξέλεξε η Χρυσή Αυγή ήταν απόστρατοι ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού.