.

03/30/15 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Αστυνομικοί και Καλλιτέχνες 'αγωνίζονται' για τη ΦΛΟΓΑΜεγάλη αναμέτρηση για Αστυνομικούς και Καλλιτέχνες, σε έναν αγώνα συγκέντρωσης τροφίμων & αγαθών με σκοπό να διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Η ΦΛΟΓΑ" .

Γαλάζια ρουσφέτια Α.Ε. - Το success story της ΝΔ

Λαμπρά έργα και ημέρες του... success story Σαμαρά φέρνουν στο φως δεκάδες επίσημα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το tvxs.gr και αποκαλύπτουν την βαριά βιομηχανία ρουσφετιών που επιχειρούσε να στήσει η γαλαζο - πράσινη διακυβέρνηση στην Γενική Γραμματεία Εσόδων.

Η αφύπνιση του εθνικισμού


"Πιστεύετε ότι οι ιδέες της Χρυσής Αυγής έχουν διαχυθεί και σε άλλους χώρους, πέραν των ορίων του κόμματος;». Αυτό ήταν το ερώτημα που απευθύναμε στον Νικόλα Σεβαστάκη, συγγραφέα και καθηγητή Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Χριστίνα Κουλούρη, καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και στον Δημήτρη Πλάντζο, καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από την Αμυγδαλέζα κατευθείαν στο παγκάκι

Ο Μάικλ Κακέμπο, μετανάστης από την Ουγκάντα, πέρασε τις πρώτες ημέρες της απελευθέρωσής του από κέντρο κράτησης στην Κόρινθο σε παγκάκι της Αθήνας. Σήμερα φιλοξενείται σε σπίτι φίλων. Ο Μάικλ Κακέμπο, μετανάστης από την Ουγκάντα, πέρασε τις πρώτες ημέρες της απελευθέρωσής του από κέντρο κράτησης στην Κόρινθο σε παγκάκι της Αθήνας. Σήμερα φιλοξενείται σε σπίτι φίλων.
Στις αρχές Μαρτίου ο Μάικλ Κακέμπο πέρασε την πύλη εξόδου του κέντρου κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο. Δήλωσε ως τόπο κατοικίας μια τυχαία διεύθυνση στον Πειραιά –την ίδια που έδωσε άλλος έγκλειστος πριν από αυτόν– και με το τρένο έφτασε στην Αθήνα. «Βλέπεις αυτό το παγκάκι αριστερά;», ρωτάει ο 32χρονος μετανάστης από την Ουγκάντα. «Εκεί κοιμήθηκα τις πρώτες πέντε ημέρες».

Σήμερα στις 8 το βράδυ η συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευσηΟ πρωθυπουργός ζήτησε από την Πρόεδρο της Βουλής να διεξαχθεί σήμερα στις 20:00, συζήτηση, με βάση το άρθρο 142Α του κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει το Σώμα γύρω από ζητήματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης.

Να τελειώσει το μπάτσος…να τελειώσει το μπαχαλάκης…

Να τελειώσει το μπάτσος…να τελειώσει το μπαχαλάκης…
Ξέρετε πόσα χρόνια πέρασαν,
Από τότε που θεσπίστηκε ο θεσμός εισόδου στην αστυνομία μέσω των πανελληνίων εξετάσεων…?
και από τότε που Ειδικοί και συνοριακοί φρουροί εισήχθησαν μέσω ΑΣΕΠ….?

Ιθαγένεια στα παιδιά της δεύτερης γενιάςΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΛΗ ΖΩΤΟΥ
Σε διαβούλευση αναμένεται να δοθεί μέσα στην εβδομάδα το πολυαναμενόμενο από χιλιάδες παιδιά και γονείς νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, μία από τις προτεραιότητες του νεοσυσταθέντος υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και μία από τις πρώτες εξαγγελίες της αναπληρώτριας υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Ενημέρωση Μελών από το Σωματείου Α.Μ.Θ. κατά την πρώτη μέρα συναντήσεων του στην Αθήνα

Ο Γ.Γ.Π.Π. κύριος Τάσος Μαυρόπουλος δεν σταμάτησε να σημειώνειΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ      & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ  ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Νέο ΔΣ και ΕΕ στην Ενωση Στρατιωτικών ΠΕριφέρειας ΑττικήςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2015
Στην Αθήνα, σήμερα, την 29η Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή, διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής, για την τριετία 2015 - 2017.