.

12/13/13 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Πυροσβεστικοί Σταθμοί χωρίς πετρέλαιο και ετοιμότητα του Πυροσβεστικού ΣώματοςΕΡΩΤΗΣΗ και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
-Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
-Οικονομικών
13/12/2013
ΘΕΜΑ: Πυροσβεστικοί Σταθμοί χωρίς πετρέλαιο και ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος
 

Στο εδώλιο γιατί φίλησε το κράνος αστυνομικού

Στο εδώλιο γιατί φίλησε το κράνος αστυνομικού
Μια νέα γυναίκα η οποία φίλησε το κράνος ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Πιεμόντε της Ιταλίας ενάντια στα σχέδια κατασκευής μιας σιδηροδρομικής γραμμής για υπερταχείες βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη,

Η αστυνομική σκευωρία εναντίον του Μάριου Ζέρβα: Κι αν συνέβαινε σ’ εσένα;

Η αστυνομική σκευωρία εναντίον του Μάριου Ζέρβα: Κι αν συνέβαινε σ’ εσένα;
Τον έπιασαν τυχαία, τον προσήγαγαν παράνομα, και του φόρτωσαν τέσσερα κακουργήματα χωρίς αποδείξεις – μόνο με τις καταθέσεις αστυνομικών, αντίθετες με αυτές πλειάδας αυτοπτών μαρτύρων.

Ναι, η Γ.Α.Δ.Α. πουλήθηκε ή καλύτερα, ξεπουλήθηκε...
Του ΔΑΛΑΜΠΙΡΑ ΚωνσταντίνουΑντιπρόσωπος Ε.Α.Υ. Αθηνών

Είναι γνωστό σε όλους ότι η εξαθλίωση και η υποτίμηση του αγώνα για προσωπική επιβίωση στις συνθήκες που ζούμε, μας κάνουν πιο ευάλωτους και απαθείς για άλλα σημαντικά που μας συμβαίνουν και μας αφορούν.

Συνέχεια του successstory(του Βασίλη Ζήση)*«Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν» έλεγαν οι σοφοί αρχαίοι πρόγονοί μας, χωρίς βέβαια να τηρείται σε πολλές περιπτώσεις από τους νεώτερους Έλληνες.

YΠΕΡΔΙΠΛΑΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ


Δεν προλαβαίνουν να "ξεφουρνίζουν" στην ΓΑΔΑ. Και δεν εννοούμε υποθέσεις προκάτ, αλλά μερίδες φαγητού. Το πόσο βαθιά η οικονομική κρίση και οι απανωτές περικοπές μισθών κι επιδομάτων επηρέασαν το προσωπικό, καταδεικνύεται από την κατακόρυφη αύξηση των αστυνομικών όλων των βαθμών και των ηλικιών που προσέρχονται στην λέσχη συνεστίασης στο δεύτερο όροφο του αστυνομικού μεγάρου.

Οι φρικιαστικές πρακτικές Αμερικανών αστυνομικών: Στήνουν εγκλήματα με νοητικά ανάπηρους, ανήλικους και πρώην κατάδικους
Απίστευτης αναλγησίας και ρατσισμού πρακτικές φαίνεται πως χρησιμοποιεί η Αμερικανική Αρχή Ελέγχου Αλκοόλ, Καπνού, Οπλων και Εκρηκτικών, την οποία κατηγορεί το Business Insder πως χρησιμοποιεί ευαίσθητες ομάδες, όπως ανήλικους, κατάδικους ή άτομα με ειδικές νοητικές ανάγκες για να κατασκευάσει ιστορίες ενοχής και να παρουσιάσει έργο καταπολέμησης της παρανομίας.

Σε τροχιά απαξίωσης το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σε ομηρία δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες, των οποίων τα δάνεια τιτλοποιήθηκαν


                                                          

12/12/2013
ΕΡΩΤΗΣΗ
                                 Προς τον κ.  Υπουργό Οικονομικών 

Θέμα : «Σε τροχιά απαξίωσης το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σε ομηρία δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες, των οποίων τα δάνεια τιτλοποιήθηκαν».

ΩΔΗ ΣΤΑ ΜΑΤ…Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Αλλά πολλές φορές χίλιες λέξεις είναι δύσκολο να περιγράψουν μια εικόνα. Χτες μια ωραία εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου: Ήταν η εικόνα ομάδας ανδρών των ΜΑΤ να βγάζουν τα κράνη τους, να κατεβάζουν τα κλομπ και να ενώνονται με διαδηλωτές στην Ιταλία.

Συγκλονιστικές αφηγήσεις- καταγγελίες για βαρβαρότητες σε βάρος μεταναστών από άντρες της ελληνικής ακτοφυλακής

Συγκλονιστικές αφηγήσεις- καταγγελίες για βαρβαρότητες σε βάρος μεταναστών από άντρες της ελληνικής ακτοφυλακής
Χωρίς ταυτότητα... Έτσι χαρακτηρίζονται από τις οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα τα καραβάνια των προσφύγων που επιχειρούν καθημερινά διά ξηράς και θαλάσσης να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.