.

09/21/12 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

παράσταση διαμαρτυρίας στο μέγαρο Μαξίμου

Αθήνα 20 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:500/1/17ι
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
  Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
  Σε μια ύστατη προσπάθειά μας να πείσουμε την Κυβέρνηση ότι «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» και ότι πρέπει να αναθεωρήσει τα σχέδιά της για νέες περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες των Υπηρεσιών και των αποδοχών μας, επιδιώξαμε και σήμερα να συναντήσουμε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Αντώνη Σαμαρά.
  Λίγο πριν φτάσουμε όμως στο Μέγαρο Μαξίμου, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία ενεργώντας κατόπιν άνωθεν εντολών, έκανε περιορισμένη χρήση χημικών.
  Κατανοούμε την τακτική που επιφυλάσσουν στο συνδικαλιστικό κίνημα όσοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι με την κρατική καταστολή θα σβήσουν τη φλόγα της αγανάκτησης και της οργής που προκαλούν τα μνημόνια σε όλο το λαό μας. Τους προειδοποιούμε και με αφορμή το σημερινό κρούσμα κρατικής αυθαιρεσίας, να μην αποτολμήσουν να χρησιμοποιήσουν πάση θυσία τον ένστολο για να νομιμοποιήσουν υπό τη δαμόκλειο σπάθη των τροϊκανών μια οικονομική πολιτική που σκοτώνει τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο.

Με τις στολές...στους δρόμους! -Συμβολικός αποκλεισμός της ΠεριφέρειαςΠλήθος ένστολων στην πλατεία - Ακολούθησε πορεία και κατόπιν θα επιδώσουν ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Ενημερώθηκε: 20.09.2012 // 16:32 Στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους κατεβαίνουν σήμερα οι ένστολοι της Κρήτης, οι οποίοι από τη Δευτέρα πραγματοποιούν, κάθε μέρα συμβολικό αποκλεισμό σε μία από τις έδρες κάθε σώματος ασφαλείας (πυροσβεστική, αστυνομικό μέγαρο, λιμεναρχείο).

Πλήθος ένστολων στην πλατεία - Ακολούθησε πορεία και κατόπιν θα επιδώσουν ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Κρήτης
Στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους κατεβαίνουν σήμερα οι ένστολοι της Κρήτης, οι οποίοι από τη Δευτέρα πραγματοποιούν, κάθε μέρα συμβολικό αποκλεισμό σε μία από τις έδρες κάθε σώματος ασφαλείας (πυροσβεστική, αστυνομικό μέγαρο, λιμεναρχείο).

διαβάστε περισσότερα

Ένστολες διαμαρτυρίες στο Ναύπλιο

 Οι Ενώσεις Αστυνομικών - Πυροσβεστών - Λιμενικών ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ διοργάνωσαν από κοινού ένστολες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2012 στην πόλη του Ναυπλίου.


διαβάστε περισσότερα

Διαμαρτυρία Πυροσβεστών και στη Μυτιλήνη για τις περικοπές

Με τις επερχόμενες περικοπές στο φτωχοκάματο των ένστολων η επίθεση πλέον δεν έχει να κάνει με τη ληστεία στο εισόδημά μας, Έχει να κάνει με την ίδια την αξιοπρέπεια και την επιβίωσή μας.
Δεν αποδεχόμαστε καμία απολύτως περικοπή στις αμοιβές των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, αρνούμενοι να συνηγορήσουμε, μέσω της κλοπής του ιδρώτα μας, στη λύση του δημοσιοοικονομικού προβλήματος, σε βάρος μας. Πιστεύουμε ότι για τη δημιουργία του δεν ευθυνόμαστε εμείς και απαιτούμε να πληρώσουν αυτοί που δεκαετίες ολόκληρες ξεζούμισαν τον Ελληνικό λαό.
Ως συνδικαλιστικό κίνημα απορρίπτουμε οποιαδήποτε συνδιαλλαγή και αποδοχή ενός λίγο μικρότερου ποσοστού μείωσης.
Δηλώνουμε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας, αρνούμενοι να υιοθετήσουμε το ρόλο του προς σφαγή αμνού.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ


Σήμερα 19-9-2012 από το πρωί σε όλη τη χώρα εξελίσσεται η η πρωτοβουλίας της ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ γιά ανάρτηση ΠΑΝΩ στην Αθήνα και στις έδρες των Π.Δ.Π.Υ..

Ο ορυμαγδός των νέων περικοπών που στοχεύει στην εξαθλίωσή μας, δεν έχει τέλος. Ο Πυροσβεστικός υπάλληλος εξαθλιώνεται οικονομικά και συντρίβεται υπηρεσιακά στη γαλέρα που του ετοίμασαν οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ και οι ντόπιοι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
                                                              ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

διαβάστε περισσότερα

Διαμαρτυρία των αξιωματικών της πυροσβεστικής στο Ναύπλιο

Σε διαμαρτυρία με ανάρτηση πανό προχώρησε η ένωση αξιωματικών του πυροσβεστικού σώματος και στο Ναύπλιο.Η ανακοίνωση της ΕΑΠΣ έχει ως εξής:

Οι ένστολοι, πριν του μνημονίου ήταν το πιό φτωχό και καταπονημένο τμήμα του δημόσιου τομέα. Μετά την έλευση των τροικανών κατακτητών ξεκίνησε ένα διαρκή τσεκούρωμα των ήδη πενιχρών αποδοχών μας, που μας έφθασε σήμερα στα όρια της εξαθλίωσης.
Δυστυχώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

διαβάστε περισσότερα

Πυροσβέστες Θεσσαλονίκης: «Φτάνει πια!»

Πανελλαδική κινητοποίηση πραγματοποίσε η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, αντιδρώντας στην επερχόμενη μείωση των μισθών τους.
Στη Θεσσαλονίκη, εκπρόσωποι των πυροσβεστών ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας στην Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επί της οδού 25ης Μαρτίου.

διαβάστε περισσότερα

Βροντερό «Παρών» και μήνυμα προς την Κυβέρνηση έδωσαν οι Ένστολοι στην κινητοποίηση από την Κομοτηνή

Με μαύρες σημαίες και πανό που ανέγραφε «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν», αλλά και ένα φέρετρο στην είσοδο του μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των περιφερειακών οργανώσεων των Ομοσπονδιών Υπαλλήλων, Αστυφυλάκων, Πυροσβεστών και Λιμενικού Σώματος της Περιφέρειας Θράκης, με κύριο θέμα τις περικοπές στους μισθούς τους. Η συγκέντρωση έγινε, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ Χρήστου Φωτόπουλου,


διαβάστε περισσότερα

Πορεία των ένστολων στο κέντρο της Αλεξανδρούπολη

Φωτογραφίες από την πορεία των ένστολων στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης που έγινε στις 17-9-2012 12:00 το μεσημέρι. Διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις περικοπές των μισθών τους.

διαβάστε περισσότερα