.

05/27/12 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ


ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Αν δεν το πιστεύεις, αν στη δίνει η προπαγάνδα... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!


Τα 'χεις πάρει; Απόδειξη (δημιουργική)!
Aν είσαι γραφίστας, ζωγράφος, σκιτσογράφος ή εικαστικός καλλιτέχνης, αν είσαι κινηματογραφιστής ή απλώς δημιουργείς τα δικά σου βιντεάκια για το Youtube ή το Vimeo (και τα έχεις πάρει με την προπαγάνδα ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ), το left.gr ζητάει τη βοήθειά σου. Φτιάξε τη δική σου αφίσα ή το δικό σου βίντεο για τον ΣΥΡΙΖΑ!
Επιστράτευσε τη δημιουργικότητα σου και το χιούμορ σου και δημιούργησε ένα βίντεο ή μια αφίσα με θέμα:  ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Τα βιντεάκια θα δημοσιευθούν μέσω youtube στο left.gr και στα sites του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι αφίσες θα δημοσιευθούν στο left.gr σε εφημερίδες και έντυπα (και πάντα για μη κερδοσκοπική χρήση).
Μπορείτε να στείλετε την εικόνα-πρότασή σας σε ηλεκτρονική μορφή και σε διαστάσεις 23,5 Χ31 εκ. σε αρχεία: eps, pdf 300 dpi ή jpeg RGB 300 dpi ή το βίντεάκι σας σε ψηφιακή μορφή σε ανάλυση για υπολογιστή.
Περιμένουμε με χαρά τα σχέδιά σας και τα βίντεό σας.
Αποστολή στις ηλεκτρονικές διεύθυνσεις: c.daskala@gmail.com ή maria.lyk@windowslive.com με τίτλο "gia ola ftaiei o syriza". 
Aποστολή μη ηλεκτρονικών αρχείων στη διεύθυνση: left.gr, Πλατεία Ελευθερίας 1, 10553 Αθήνα.

Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελλοπονήσου

  Ενα νέο ιστολόγιο, μιας νέας 'Ενωσης Στρατιωτικών είναι πραγματικότητα.
Η  Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελλοπονήσου, μιά νέα ένωση, που    αφορά, κάθε στρατιωτικό που υπηρετεί σε κάποιον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων ή στα Κοινά Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι τοποθετημένος σε Φρουρές των Περιφεριακών Ενοτήτων (πρώην Νομών) : Αρκαδίας, Κορινθίας, Αργολίδος, Μεσσηνίας και Λακωνίας. Κάθε εν ενεργεία Αξιωματικός, Ανθυπασπιστής, Υπαξιωματικός και ΕΠΟΠ, ανεξάρτητα από προέλευση, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να γίνει ιδρυτικό μέλος ή απλό μέλος της ΕΣΠεΠελ.


διαβάστε περισσότερα στο ιστολόγιο http://espepel.blogspot.com

Πλησιάζοντας στη μεγάλη νίκη

   Tου Χανιά Νίκου, Αξιωματικού  Π.Σ ε.α .Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κορινθίας
                                                                                                                                                             
Μετά τα αποτελέσματα των  εκλογών και τα σαφέστατα μυνήματα που έστειλαν οι πολίτες, τόσο ο κ. Σαμαράς  και ο κ. Βενιζέλος όσο και οι δανειστές μας, αυτοί που μιλούσαν για μονόδρομο και για  απαρέγκλιτη  εφαρμογή όλων των συμφωνηθέντων,  μετάλαξαν για άλλη μια φορά τον πολιτικό τους λόγο και άρχισαν να χρησιμοποιούν ξεχασμένες ή και διεγραμμένες, από το λεξιλογιό τους  λέξεις όπως,   μέτρα με αναπτυξιακή διάσταση, επανεξέταση των όρων του μνημονίου  ολική επαναδιαπραγμάτευση κ.λ.
       Αυτή  η αλλαγή συμπεριφοράς  οφείλεται στον πανικό  που εξακολουθεί να τους προκαλεί η σταθερή και αταλάντευτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ που επέμενε και επιμένει  ότι  τα μνημόνια δεν είναι πανάκεια για  έξοδο από την κρίση, ότι οι ανάγκες των κοινωνιών είναι πάνω από τις ανάγκες των αγορών και ότι υπάρχει ρεαλιστική εναλλακτική πολιτική πρόταση. 
      Μία πρωτοφανής, για τα ελληνικά δεδομένα,  πολιτική συμπεριφορά και συνέπεια η οποία  βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση, τόσο στην ελληνική κοινωνία, όσο και στους άλλους Ευρωπαϊκούς λαούς.   Μέσα στη γενικευμένη απαισιοδοξία και κατεχνιά , ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το μήνυμα  ότι υπάρχει επιτέλους ελπίδα, υπάρχει στόχος , υπάρχει όραμα.  Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.  Αυτή η νίκη ήταν ο προάγγελος της μεγάλης και τελικής νίκης.  
      Η κοινωνία, με μεγάλη πλειοψηφία,  αποφάνθηκε ότι  είναι αντίθετη με την  πολιτική των μνημονίων, που συρρικνώνουν την δημοκρατία ,αποδομούν το κοινωνικό κράτος και μετατρέπουν την εργασία σε δουλεία.  Καταδίκασε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σαν τους κύριους υπεύθυνους για την μεγάλη κρίση που διέρχεται η χώρα μας και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει  όχι μόνο να είναι διατεθιμένη ένα μήνα μετά, στις εκλογές της 17 Ιουνίου  να αλλάξει στάση, αλλά απεναντίας  αγκαλιάζει όλο και περισσότερο τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
     Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μνημόνια, δεν αντέχει άλλο τις πρακτικές που μας έφεραν εδώ και δεν μπορεί να βλέπει τα ίδια τραγικά πρόσωπα να εξακολουθούν να παριστάνουν τους σωτήρες. Αυτοί που έκαναν την Ελλάδα παγκόσμιο αρνητικό πρότυπο και τόπο που δεν μπορεί πλέον να κρατήσει τα παιδιά του.
     Μόνο τυχαία δεν είναι η ολομέτωπη  και λυσσαλέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ,   που επιχειρούν τα  γνωστά  ΜΜΕ και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, που μαζί με τις γραφικές καρικατούρες και ηγέτες του παραπαίοντος δικομματισμού Σαμαρά και Βενιζέλο, διυλίζουν την κάθε συλλαβή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να εντοπίσουν αντιφάσεις για να τεκμηριώσουν την  μαύρη προπαγάνδα τους. Προσπαθούν να εξαπατήσουν και πάλι αυτοί που έκαναν επιστήμη την μίζα, την διαφθορά και την αναξιοκρατία.    
    Όπως αυτοί  εντελώς  ανάλγητα και χωρίς κανένα έλεος και ευαισθησία , έσπειραν κοινωνική δυστυχία και εθνική απαξίωση,  με τον ίδιο τρόπο θα πάρουν και πάλι την απαντησή τους με την νέα λαϊκή ετυμηγορία.