.

04/14/13 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τον πληρώνει η Βουλή για να υμνεί τους ναζί

Της Μαρίας Ψαρά
«Μας λένε ναζί, φασίστες, ρατσιστές, γιατί δεν μπορούν να μας πουν κλέφτες, απατεώνες, μιζαδόρους, λαμόγια», δήλωσε ο Γιώργος Μισιάκας στη συνέντευξή του. Μόνο που ξέχασε να βγάλει την μπλούζα που πρόδωσε τα «πιστεύω» του.

Spiegel: «Δολοφονική συμμορία» η Χρυσή Αυγή


«Πουθενά αλλού στην Ευρώπη νεοναζί και ακροδεξιοί δεν επωφελούνται τόσο από την οικονομική κρίση όσο στην Αθήνα», παρατηρεί το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Η Google εγκαινιάζει παγκόσμια γραμμή επικοινωνίας για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων


Η Google αποφάσισε να αναλάβει δράση για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, οργάνων, όπλων και ναρκωτικών, δραστηριότητες που αποφέρουν παράνομα κέρδη ύψους 2.1 τρισεκατομμυρίων κάθε χρόνο.
Σύμφωνα με τη Google, προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην εμπορία ανθρώπων αφού αυτή τη στιγμή αποτελεί το σοβαρότερο και πιο συχνό φαινόμενο με περισσότερους από 21 εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν υποδουλωμένοι και τα κέρδη που προέρχονται από αυτήν να ξεπερνούν τα $32 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο.

Οι γερμανικές αποζημιώσεις να ξεκινήσουν από την Χρυσή ΑυγήΠοιος πιστεύει ότι το θράσος και τα ασύστολα ψέματα έχουν όρια; Η πρόσφατη ανακοίνωση της ΧΑ αναφορικά με το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα. Ζητά λοιπόν από την ελληνική κυβέρνηση η παγκοσμίως πλέον γνωστή ελληνική νεοναζιστική οργάνωση να υπάρξει "συμψηφισμός του κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων με το σημερινό χρέος της Ελλάδας προς την Γερμανία".
Αν όμως η εν λόγω ανακοίνωση από την πλευρά της ΧΑ επιβεβαιώνει το απύθμενο θράσος της η έλλειψη της οποιασδήποτε αντίδρασης από την πλευρά των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλά για τις γερμανικές αποζημιώσεις της Ελλάδας για τα ναζιστικά εγκλήματα και τις καταστροφές που υπέστη η χώρα μας στην διάρκεια της ναζιστικής Κατοχής είναι η ΧΑ.Οι νοσταλγοί και υμνητές του Χίτλερ και του Ρούντολφ Ες, οι οπαδοί και μιμητές των Ες Ες, οι χαιρετούντες με ναζιστικούς χαιρετισμούς, που έχουν σαν είδωλο τους τον Γρίβα Διγενή, ιδρυτή της περιβόητης οργάνωσης Χ και τους ταγματασφαλίτες που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές κατά των Ελλήνων αντιστασιακών, αυτοί που όπου βρεθούν κι όπου σταθούν μιλούν για ανώτερες και κατώτερες φυλές και ασπάζονται, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της ιστορίας, εννοώντας τον εθνικοσοσιαλισμό-ναζισμό, δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν.
Μια καλή αρχή θα ήταν η ελληνική Πολιτεία με απόφαση του Κοινοβουλίου της να ξεκινήσει την είσπραξη των γερμανικών αποζημιώσεων από την ΧΑ, χρησιμοποιώντας τις κρατικές επιχορηγήσεις και τους μισθούς των βουλευτών της για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.
Θα ήταν ένα καλό μάθημα ιστορίας και για τις νεότερες γενιές και ένα δείγμα θάρρους, που η Ελλάδα στο παρελθόν δυστυχώς δεν έδειξε-σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις- για την τιμωρία των δωσιλόγων και των υμνητών του Χίτλερ.

πηγή:tvxs

Τσουκαράκης προς Δένδια : τη στιγμή που ο σκλάβος αποφασίζει να μην είναι πια σκλάβος, οι αλυσίδες του σπάνε'


Την 7-4-2013 ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη έκανε δεκτή την υπ΄ αριθμ. 29/24-1-2013 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που προκλήθηκε μετά από ερωτήματά του, μεταξύ των οποίων αν νομίμως φέρουν τη στολή τους οι αστυνομικοί που συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις και πορείες συνδικαλιστικών ενώσεων. Η γνωμοδότηση διοχετεύτηκε σε σελίδες στο διαδίκτυο όπου ενημερώνονται
χιλιάδες στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες.

Καταγγελίες Τσουκαλά στο enstoloi.gr-διαδικασίες λάστιχο και απρεπή συμπεριφορά από τον Διευθ. Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Διευθυντή Ασφαλείας και Επικεφαλής της υπόθεσης των Σκουριών απέναντι στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ.
Σε επικοινωνία μας (12.30) με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ(Δημήτρης Τσουκαλάς-Κατερίνα Ιγγλέζη- Τάσος Μαυρόπουλος) ο βουλευτής κος Τσουκαλάς μας κατήγγειλε απαξιωτική και προσβλητική υποδοχή και στάση του Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης κυρίου Αθηναγόρα Παζαρλή.

Συνάντηση κλιμάκιου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης

Ευπρόσδεκτοι από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς.
Όχι όμως και για τον επικεφαλής της υπόθεσης των Σκουριών 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ αποτελούμενο από το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Τσουκαλά, το Γραμματέα Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τάσο Μαυρόπουλο  και μέλη της Ν.Ε.Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Taser στους κρατουμένους-Επίδειξη βαρβατότητας των ΕΚΑΜ

 
Σε επίδειξη δύναμης με έκδηλη βαρβαρότητα, που εκθέτει για άλλη μια φορά την πολιτική και φυσική ηγεσία των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου δυνάμεις των ΕΚΑΜ, που με πρόσχημα την άσκηση ελέγχου στα κελιά των κρατουμένων στις φυλακές Γρεβενών υπερέβησαν κάθε έννοια νομιμότητας.

Συνεχής Ενημέρωση: Δίκη συλληφθέντων της Ιερισσού στη ΓΑΔΘ (σχετικές φώτο)

Έλεγχος μεγάλων δασικών πυρκαγιών – Προτάσεις

Πύραρχος Δημήτρης Σιμιτσής - Μέλος Δ.Σ. ΕΑΠΣ
επικεφαλής Πεζοπόρων Τμημάτων 2ης ΕΜΑΚ (2003, 2010, 2011)
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζει την εξέλιξη μιας μεγάλης δασικής πυρκαγιάς είναι ο έλεγχος – εξασφάλιση της περιμέτρου της όταν αυτή βρίσκεται σε κατάσταση ύφεσης ˙ όταν δηλαδή δεν υπάρχουν έντονα – ενεργά μέτωπα αλλά μόνο θερμά (υπόγεια ή/και υπέργεια) σημεία στην έκταση της που δεν αναμένεται υπό τις παρούσες συνθήκες να αναπτυχθούν-επεκταθούν άμεσα και δυναμικά.

Σκληρή ανακοίνωση των ενστόλων για την 'Απαγόρευση Στολής'

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
13 Απριλίου 2013
Οι παρακάτω φορείς ε.ε. και ε.α στελεχών των Ε.Δ, Π.Σ. και Λ.Σ. εκφράζουμε την αντίθεση μας στην με κυβερνητική εντολή επιχειρούμενη τακτική της φίμωσης και τρομοκράτησης των εν ενεργεία συναδέλφων και για μια ακόμη φορά δηλώνουμε την υποστήριξη μας σε αυτούς , οι οποίοι επέλεξαν να συμμετέχουν σε δημόσιες διεκδικητικές εκδηλώσεις φέροντας την προβλεπόμενη στολή.

Στόχος του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια η διάλυση συνδικαλισμού στα Σώματα Ασφαλείας.

Τάσος Μανιάτης Γ.Γ της Ένωσης Αξιωματικών του Π.Σ (ΕΑΠΣ)
Απαγορεύεται πλέον  με τη βούλα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και την  βούληση της συγκυβέρνησης (ΝΔ -  ΠΑΣΟΚ -  ΔΗΜΑΡ),  η συμμετοχή των αστυνομικών με στολή σε εκδηλώσεις και πορείες με σκοπό, αφενός  τα αιτήματα του κλάδου να μην προβάλλονται και αφετέρου να απαγορευτεί η  οποιασδήποτε μορφή αντίδρασης, ενάντια στους διαχειριστές των μνημονίων.

Νέος Γ.Γραμματέας στο ΚΚΕ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, το οποίο θα μείνει στην ιστορία, καθώς εκλέχθηκε νέος γενικός γραμματέας του κόμματος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ποια ονόματα λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή,για τις αποφάσεις των εξοπλισμών

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δικη του ο Άκης 

Τσοχατζόπουλος μιλά μέσα από την φυλακή και επιχειρεί να 

βάλει στο “κάδρο” όλους όσους έλαβαν αποφάσεις για 

εξοπλισμούς επί υπουργίας του. 

Παπαδόπουλος,Λαλιώτης,Πάγκαλος,Παπαντωνίου,

Ρωμαίος,Παπανδρέου,Σημίτη 

και τον Α/ΓΕΕΘΑ επικαλείται για τις αποφάσεις για τα 

υποβρύχια.