.

09/02/12 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ


ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ

Του Γιάννη Σταμούλη και Τάσου Μανιάτη, Προέδρου και Γεν.Γραμματέα της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Η επίθεση πλέον δεν έχει να κάνει με τη ληστεία στο εισόδημά μας, Έχει να κάνει με την ίδια την αξιοπρέπεια και την επιβίωσή μας.

Οι Πυροσβέστες ήταν και προ μνημονίου αναγκασμένοι να αμείβονται ιδιαίτερα δυσανάλογα με την εργασία που προσέφεραν.
Η έφοδος του Μνημονίου τους βρήκε αμειβόμενους με επιδοματικό τρόπο κατά το μέγιστο, έτσι οι πρώτες περικοπές που επιβλήθηκαν ήταν ιδιαίτερα επώδυνες γι αυτούς. Τα μνημονιακά μέτρα θέρισαν τις αμοιβές των ένστολων, ενώ οι περικοπές βύθισαν τον πυροσβεστικό οργανισμό στην φτώχεια και την  εγκατάλειψη.

Τώρα μετά και τη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, επιβεβαιώνονται τα παπαγαλάκια που κροάζουν το τελευταίο καιρό ζητώντας εκ νέου περικοπές από το φτωχολόγιό μας.

Τώρα θα περικόψουν μεσοσταθμικά τις αποδοχές μας, θα υφαρπάξουν τα απομεινάρια 13ου-14ου μισθού, θα ανακαλύψουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για πρόσθετες αποζημιώσεις και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε νέο μισθολόγιο για να αρπάξουν εκ νέου ότι απέμεινε/

Ο Υπουργός Οικονομικών ήταν κυνικός όπως και άλλοι διάσπαρτοι αυτόκλητοι  και μη  κυβερνητικοί σωματοφύλακες του μνημονίου.

Γι αυτούς είμαστε ένα ακόμα βάρος που εμποδίζει τη γρήγορη κερδοφορία των τοκογλύφων, των δανειστών και των κερδοσκόπων,

Ο αγώνας τώρα ξεφεύγει από τα δικά μας πλαίσια. Είναι κοινός με την εργατική τάξη της Πατρίδας μας. Αν δεν σταματήσουν συνολικά τα μέτρα η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στο ευρώ, οι Έλληνες όμως δεν θα ζουν στην Ελλάδα.

Είναι ιστορική στιγμή. Τώρα που  ο μνημονιακός οδοστρωτήρας ισοπεδώνει τυν πατρίδα μας και που οι τροικανοί πυρπολούν τη ζωή μα;, ο δρόμος είναι ΕΝΑΣ, του ΑΓΩΝΑ.

Το προσκλητήριο σάλπισε. "Έχουμε συμβάν πυρκαγιάς"  που απειλεί να κάψει τη ζωή μας.

Θα την αφήσουμε;

ΠΗΓΗ:  http://eapsgr.blogspot.gr

Τοποθέτηση - Παρέμβαση Προέδρου Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ Δημ στον skai radio 100,3

Τοποθέτηση - Παρέμβαση Προέδρου Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ Δημ., στον skai radio 100,3 στην εκπομπή Σημείο Αιχμής, με την Σία ΚΟΣΙΩΝΗ σχετικά με τις περικοπές στα "Ειδικά" Μισθολόγια.

 Ακούστε τη 

"ΝΕΑ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ (!), ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Τεχνογνωσία από το εξωτερικό εισάγει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την πάταξη της εγκληματικότητας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Νίκου Δένδια.

Μιλώντας στην «Καθημερινή» της Κυριακής, ο υπουργός δηλώνει ότι θα συσταθεί μονάδα με βαρύ οπλισμό για την αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας, στα πρότυπα της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Με το όπλο των 9mm είναι εξαιρετικά δυσχερής η αντιμετώπιση των κακοποιών με τα καλάσνικοφ» λέει χαρακτηριστικά.
Ο Ν.Δένδιας προαναγγέλλει και νομοθέτημα για τις προϋποθέσεις των συγκεντρώσεων στο Κέντρο της Αθήνας και την αντιμετώπιση των "επεισοδίων".
Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι θα ελαχιστοποιηθεί η χρήση χημικών με μια νέου τύπου διαχείριση με τη χρήση αντλιών νερού!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΠΣ Γ.ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ.ΑΥΤΙΑ

Βράζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις για τις δραματικές μειώσεις στους μισθούς τους

Συναγερμός! Κινδυνεύουμε!

Αθήνα 1 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:500/1/17στ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
  Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των εκατομμυρίων συμπολιτών μας που αγωνιούν για το αύριο της πατρίδας μας, συνεχίσαμε τον αγώνα μας για να πείσουμε την πολιτεία και ειδικότερα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι πιθανές νέες περικοπές των μισθών και των λειτουργικών δαπανών των Σωμάτων Ασφαλείας τα οδηγούν στην ακινητοποίηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των ενστόλων, των πολιτών και της ίδιας της χώρας μας.