.

01/19/13 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο-Οι συνδικαλιστές Αστυνομικοί διέγραψαν συναδέλφους τους που υπηρετούν στα Μνημονιακά Κόμματα!

"Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι όπως ήδη γνωρίζεται, το Δ.Σ. της Ένωσής μας στη τακτική του συνεδρίαση την 15-11-2012 αποφάσισε να ζητήσει από τους Αστυνομικούς μέλη μας που υπηρετούν στην προσωπική ασφάλεια των Βουλευτών οι οποίοι υπερψήφισαν τα καταστροφικά μέτρα του Μνημονίου 3 ή
τον κρατικό προϋπολογισμό έτους 2013 σε βάρος των συναδέλφων και των οικογενειών τους, να επιστρέψουν στις Υπηρεσίες τους μέχρι την 31-12-2012 ως ελάχιστο δείγμα συναδελφικής αλληλεγγύης.
Αν και παρήλθε η παραπάνω καταληκτική ημερομηνία οι συνάδελφοί μας δεν επέστρεψαν στις Υπηρεσίες τους, γεγονός που ερμηνεύεται ως επικρότηση των ενεργειών των κ.κ. Βουλευτών που υπηρετούν και συνεπώς ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ από το μητρώο μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας την 01-01-2013. " 
ΓΙΑ ΤΟ Δ . Σ.  
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ                  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
 Πηγή enasevoias.gr

Live Απόπειρα δολοφονίας ηγέτη κόμματος στη Βουλγαρία

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το βίντεο

Σκηνές σοκ στη γειτονική Βουλγαρία,μπροστά στις κάμερες που κατέγραψαν την απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη του κόμματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών –του οποίου τα περισσότερα μέλη είναι τουρκικής καταγωγής . Ήταν εξαιρετικά τυχερός!

Την ώρα που μιλούσε στο βήμα, ο δράστης ανέβηκε στο βήμα σήκωσε το όπλο, αλλά αυτό έπαθε εμπλοκή! Ο δράστης είναι Τούρκος και ονομάζεται Οκτάι Χασάνοβ Γενιμεχμέντοφ.

Στην αίθουσα βρισκόταν περίπου 3000 άτομα. 

Πηγή onalert

''Γράφαμε φάρμακα από παιδάκια Αλβανών στα βιβλιάρια μας'' Πρόεδρος Αστυνομικών Λάρισας

Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας Θανάση Νταβούρα στη Θεσσαλία Τηλεόραση. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο πίνακας ανακοινώσεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας είναι γεμάτος από πωλητήρια όπλων από τους αστυνομικούς γιατί δεν τους καταβάλουν ολόκληρο το μισθό.!
Πηγή Θεσσαλία τηλεόραση
Διαβάστε επίσης: '' Να σαπίσει στη φυλακή, ο ξεφτίλας του Σώματος''

''Να σαπίσει στη φυλακή ο ξεφτίλας του Σώματος'' Πρόεδρος Αστυνομικών Λάρισας-videoΣυνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας Θανάση Νταβούρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΕΣΣΑΛΙΑ. 
Πηγή: Θεσσαλία Τηλεόραση
Διαβάστε επίσης: ''Γράφαμε φάρμακα για παιδάκια Αλβανών στα βιβλιάρια μας''

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ «METRON ANALYSIS»

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!
Η Iskra αναδημοσιεύει από διάφορες ιστοσελίδες τα ευρήματα, τα οποία συνέλεξε από δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS, η οποία δημοσιεύεται στην έκδοση του Σαββάτου (19/1) της εφημερίδας "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ".
Πολιτικοί παρατηρητές εξέφραζαν έντονα ερωτηματικά για τα ευρήματα των τελευταίων, ιδιαίτερα, δημοσκοπήσεων και τόνιζαν στην Iskra ότι αυτά τα ευρήματα, σε σημαντικό βαθμό, εντάσσονται σε μια έντονη επικοινωνιακή προσπάθεια να διαμορφωθεί ένα κλίμα στασιμότητας και υποχώρησης της Αριστεράς και μεταβολής του πολιτικού προβαδίσματος υπέρ της ΝΔ.
Ο σχεδιασμός αυτός δεν είναι καθόλου άσχετος με τις λυσσώδεις "εμφυλιοπολεμικού" τύπου επιθέσεις ενάντια στην Αριστερά το τελευταίο διάστημα και την "διαβολική" συστηματική επιχείρηση αλλαγής της πολιτικής ατζέντας.
«Ισοπαλία» Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην πρόθεση ψήφου, όσο και στην εκτίμηση αποτυπώνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής» που δημοσιεύεται στην αυριανή έκδοση (19/01).

Η Ν.Δ. χάνει περίπου μία ποσοστιαία μονάδα στην πρόθεση ψήφου σε σχέση με τον Σεπτέμβριο (από 19,6% σε 18,7%), το ΠΑΣΟΚ δύο μονάδες (από 7,3% σε 5,2%) και η ΔΗΜΑΡ μία (από 4,8% σε 3,8%). Τις απώλειες που καταγράφουν στην πρόθεση ψήφου δεν τις καρπώνεται κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ούτε η αξιωματική που εμφανίζεται κι αυτή με απώλεια δυο μονάδων στην πρόθεση ψήφου σε σχέση με τη μέτρηση του Σεπτεμβρίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ανεπαίσθητο προβάδισμα μόλις 0,1% στην πρόθεση ψήφου έναντι της Ν.Δ., ενώ η «ισοπαλία» αυτή αποτυπώνεται και στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων: ΣΥΡΙΖΑ πρώτος με 28%, Ν.Δ. δεύτερη με 27,8%.


 
Επίσης, στην έρευνα διακρίνεται μια αίσθηση υπέρβασης των αδιεξόδων και της κρισιμότητας των περιστάσεων για τη χώρα. Για πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η κρίση, το ποσοστό όσων πιστεύουν ότι η χώρα θα αποφύγει την χρεοκοπία, είναι ισχυρά πλειοψηφικό με 62% (σχεδόν δύο στους τρεις) παρουσιάζοντας σημαντική άνοδο δέκα ποσοστιαίων μονάδων από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η συμφωνία του Δεκεμβρίου φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς σταθερότητας και ασφάλειας ως προς την προοπτική της χώρας.
Από την άλλη πλευρά η εικόνα του κομματικού και ευρύτερα του πολιτικού συστήματος, συνεχίζει να επιδεινώνεται. Η πολιτική εμπιστοσύνη (η οποία μετράται με την εμπιστοσύνη προς τον ύψιστο θεσμό της Δημοκρατίας, το Κοινοβούλιο) πέφτει και πάλι (μέση τιμή στην κλίμακα 0-10, μόλις 2.6). Είναι χαρακτηριστικό ότι το 37% των ερωτηθέντων, βαθμολογούν την εμπιστοσύνη που νοιώθουν για το Κοινοβούλιο με 0 (μηδέν), δηλαδή με τη χειρότερη δυνατή βαθμολογία.
Τέλος, δεν καταγράφονται σημαντικές ανακατατάξεις στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών σε σχέση με τη δημοσκόπηση του Σεπτεμβρίου. Ο Φώτης Κουβέλης διατηρεί την πρωτιά (46% θετικές γνώμες), αλλά σε σταθερά φθίνουσα τροχιά, και ανάλογη τροχιά ακολουθούν όλοι οι αρχηγοί, με εξαίρεση την γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα που εμφανίζει καλύτερη επίδοση σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.
Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013.
Πηγή : Iskra