.

07/30/12 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

Αναμένεται κύμα λαθρομεταναστών από τον Έβρο και διατάσσονται ανύπαρκτοι συνοριακοί να τους διαχειριστούν.
Αναζητούνται επιπλέον 1881 άνδρες και γυναίκες από τα ΤΣΦ και ΤΔΛ της χώρας για να μετακινηθούν την ώρα που αυτοί δεν ξεπερνούν τους 1500. Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. δεν έχει άλλη επιλογή παρά μόνον της αντίδρασης για τα ημίμετρα που πάνε να εφαρμοστούν και καλεί τον Υπουργό να ανακαλέσει άμεσα την τραγική Διαταγή που εκδόθηκε την νύχτα της 29ης Ιουλίου . 

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Κορινθίας για την φασιστική επίθεση μελών και βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Δήμαρχο Κορινθίων

Νέα φασιστική επίθεση της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία. Μετά τις επιθέσεις  σε πεινασμένους μετανάστες, τις φραστικές αντεγκλήσεις με πολίτες και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις προσπάθειες εκφοβισμού των δημάρχων Κορινθίων και Νεμέας , - επιτέθηκαν και σωματικά πια – στο δήμαρχο Κορινθίων κ Αλέκο Πνευματικό. Η λεκτική βία έγινε πλέον σωματική και δεν απευθύνεται σε ανήμπορους μετανάστες αλλά σε όλη την κοινωνία.
Ενώ μαινόταν η φωτιά στο Σολωμό, 20 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων, περικύκλωσαν το δήμαρχο βρίζοντας τον, με επικεφαλής τον αρχηγό τους  βουλευτή Κορινθίας  Ε. Μπούκουρα να του επιτίθεται και να τον ρίχνει στο έδαφος.
Οι πολίτες που προσπάθησα να βοηθήσουν το δήμαρχο, προπηλακίστηκαν και αυτοί από τους χρυσαυγήτες. Όταν έφτασε η αστυνομία είχαν, όπως συνηθίζουν, εξαφανιστεί.
Καλούμε την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας να παρέμβει για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα φασισμού της Χ.Α στο νομό. Είναι έξω από κάθε έννοια δημοκρατίας η δράση αυτών των παραβατικών ατόμων, που ελέω εκλογικού νόμου ορκίζονται βουλευτές και όσων βρίσκουν προστασία δίπλα τους. Να αποδοθούν ευθύνες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη άμεσα.
Καλούμε τους κορίνθιους πολίτες να σταθούμε όλοι μαζί απέναντι στις εκτός νόμου φασιστικές και ρατσιστικές πρακτικές της Χ.Α, γιατί το μέλλον της κοινωνίας χτίζεται μόνο μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Καλούμε κάθε ενεργό δημοκράτη σε εγρήγορση, γιατί το «αυγό του φιδιού» έχει πλέον εκκολαφθεί.
Απαιτούμε να αποδοθούν σύντομα ευθύνες και να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στη δικαιοσύνη ακόμα και αν προσπαθήσουν αν κρυφτούν πίσω από τη βουλευτική ασυλία.

Θρήνος στο "ύστατο χαίρε".


   Τι λέξεις μπορούν να περιγράψουν το δράμα των δυο οικογενειών, ποιος να τους εξηγήσει το γιατί ποιος να τους παρηγορήσει. Ήμασταν εκεί δίπλα τους όπως και εκατοντάδες άλλοι. Χαιρετίσαμε τα δυο παλικάρια και ευχηθήκαμε το αίμα τους να είναι το τελευταίο που χύνεται στην άσφαλτο.
   Ο Νίκος και ο Θανάσης δεν θα είναι μαζί μας στην επόμενη έξοδο με τις μηχανές. Θα είναι μαζί τους το μυαλό όλων μας και οι ευχές μας να είναι οι τελευταίοι που χάνουμε από κοντά μας.
  Δυστυχώς έλαμψε δια της απουσίας της η πολιτική και φυσική ηγεσία μας, γεγονός που σχολίαζαν και σιγοψιθύριζαν οι παρευρισκόμενοι. Το ΣΕΦΕΑΑ στηλιτεύοντας τις παθογένειες της Υπηρεσίας κατήγγειλε στο παρελθόν και εγγράφως για τα κακώς κείμενα, αποφασισμένο από αύριο και πάλι να συνεχίσει την προσπάθεια να αφυπνίσει τους κοιμώμενους και αδιάφορους ανευθυνο-υπεύθυνους για όσα σαφώς καταγγέλλει.


Αρκετά με τη Χρυσή Αυγή! Φτάνει πια η μ... μιζέρια!!

Του Κώστα Μαρματάκη -

 Αυτή η τρέλα, λοιπόν, πολλών αριστερών να υποτιμούν τον εαυτό τους και τον πολιτικό τους χώρο είναι εξοργιστική...
Κάθε μέρα επαναλαμβάνουν μονότονα "δεν κάνουμε τίποτα", "πού είμαστε", "αν δεν γίνει αυτό, αποδεικνύεται ότι..."...
Και ταυτόχρονα, ένα δέος, μια υπερεκτίμηση της... κοινωνικής δράσης της Χρυσής Αυγής, μια πλήρη αποδοχή του λαϊκισμού της, μαζί με μια λυσσαλέα κριτική για την απουσία/αδυναμία μας να ανταποκριθούμε... 
Ε, λοιπόν, ΟΧΙ! 
Η Χρυσή Αυγή δεν δίνει αίμα, δεν ταΐζει κανέναν, δεν πάει γριούλες στα ΑΤΜ, δεν δίνει τα λεφτά και τα αυτοκίνητα των βουλευτών της σε πολύτεκνες οικογένειες... Όλα αυτά είναι καλοστημένα επικοινωνιακά τερτίπια και φτηνή προπαγάνδα
Την ίδια ώρα -και είμαι σε θέση να το γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ- κάθε μέρα, εκατοντάδες αριστερές κι αριστεροί, σε όλη τη χώρα, τρέχουν και συνδέουν ρολόγια της ΔΕΗ, αποτρέπουν διακοπές ρεύματος, παρεμβαίνουν για διακανονισμούς οφειλών, δουλεύουν σαν τα σκυλιά σε κοινωνικά ιατρεία, οδοντιατρεία, φαρμακεία, ψήνονται καλοκαιριάτικα σε συλλογικές-κοινωνικές κουζίνες που κρατάνε ζωντανούς εκατοντάδες ανθρώπους, προσπαθούν να στηρίξουν ψυχολογικά, οικονομικά, πρακτικά ανθρώπους στα όρια κατάρρευσης.
       διαβάστε περισσότερα στο http://www.left.gr
 

Εξώδικο για την μη καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης

Η ΠΟΕΥΠΣ   μετά απο ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της 26-7-2012 αποφάσισε την αποστολή εξωδίκου πρός τον κ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και πρός τον κ. Αρχηγό του Π.Σ. για το θέμα της μή καταβολής της πενιχρής εκλογικής αποζημίωσης, η οποία και καταβλήθηκε στα άλλα Σώματα Ασφαλείας πλήν του Πυροσβεστικού προσωπικού.

   Διαβάστε περισσότερα στο http://www.poeyps.gr