.

06/04/13 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ολόκληρο το κείμενο της πρότασης νόμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατά της ρατσιστικής βίας

  Κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ η πρόταση νόμου κατά της ρατσιστικής βίας, η οποία επιγράφεται "πρόταση νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και τον ποινικό κολασμό εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά που παραβιάζουν θεμελιώδεις αρχές, δικαιώματα και ελευθερίες, όπως αυτά κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα και στους νόμους".

' Αυτό είναι το επάγγελμα του πυροσβέστη...', του Γιάννη ΣταμούληΗ φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου.  Αποτυπώνει την “καθημερινότητα του Έλληνα  Πυροσβέστη”. Μεσάνυχτα, στο κέντρο της Αθήνας, οι φλόγες έχουν ζώσει κτίριο, και η πυροσβεστική έξοδος έχει επέμβει για την κατάσβεση.

'Κόλαση' με το εφάπαξ - Σπεύδουν να πάρουν προκαταβολές οι στρατιωτικοί λόγω ανάγκης
Το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται πάρα πολλές οικογένειες στρατιωτικών δεν μπορεί από κανένα να αμφισβητηθεί. Έχουν άπαντες υποστεί “πετσόκομμα” κι όχι μόνο οι υψηλόβαθμοι όπως θέλει να πιστεύει και δηλώνει ο πρωθυπουργός

Eρώτηση Δ.Τσουκαλά προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την Απαγωγή Τούρκου πρόσφυγαΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
ΘΕΜΑ: «Απαγωγή Τούρκου πρόσφυγα »

Το βράδυ της Πέμπτης 30/5/2013 απήχθη στο κέντρο της Αθήνας, ο Τούρκος πρόσφυγας Bulut Yalya, μπροστά στα μάτια σοκαρισμένων περαστικών που ανέφεραν ότι ο Bulut Yalya ξυλοκοπήθηκε άγρια από 5 άντρες, που τον έσυραν βίαια μέσα σε αυτοκίνητο. Η απαγωγή δηλώθηκε αμέσως στις αστυνομικές αρχές. Στους δικηγόρους, βουλευτές και σε εμένα προσωπικά οι αρχές, μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, απαντούσαν ότι δεν είχαν καμμία σχέση με το περιστατικό. Την Παρασκευή, μετά τη γνωστοποίηση του αριθμού του αυτοκινήτου, το έθεσα υπόψη στους αρχηγούς της αντιτρομοκρατικής και της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι μισή ώρα μετά με ενημέρωσαν ότι ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα της Αστυνομίας(!). Το Σάββατο το μεσημέρι μάθαμε ότι ο BYalya  βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη στα χέρια των τουρκικών αρχών. Η ΕΛ.ΑΣ. με τις ανακοινώσεις μετά την πρώτη της άρνηση, παραδέχτηκε ότι γνώριζε την παρουσία του Yalya στην Ελλάδα και ότι είχε ζητήσει να υποβάλει αίτημα ασύλου.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Επίσκεψη μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ. Αχαρνών στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Επίσκεψη μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ. Αχαρνών στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 04-06-2013, επίσκεψη αντιπροσωπείας της τοπικής οργάνωσης ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ. Αχαρνών, με επικεφαλής τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Δημήτρη Τσουκαλά, υπεύθυνο του τομέα Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών, στο Ολυμπιακό Χωριό.

Αστυνομικός σκύλος αποχαιρετά τον συνεργάτη του που «έπεσε» στο καθήκον


Ο αστυνομικός Τζέισον Ελις έχασε τη ζωή του, σε ηλικία μόλις 33 ετών, όταν εν ώρα υπηρεσίας έπεσε σε ενέδρα κακοποιών οι οποίοι τον δολοφόνησαν, και, όπως ήταν...αναμενόμενο, στην κηδεία του επικρατούσε μεγάλη θλίψη, ωστόσο, ένας συγκεκριμένος συνεργάτης του έκανε τους πάντες να λυγίσουν.