.

01/09/13 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

19.01. Συμμετέχουμε Αθήνα - Πόλη Αντιφασιστική

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Στις 19 Γενάρη, από κάθε πόλη και γειτονιά της χώρας, από κάθε τόπο δουλειάς, µόρφωσης, τέχνης, εργαζόµενοι και νέοι ξεχυνόµαστε και πληµµυρίζουµε την Αθήνα. Την καταλαµβάνουµε µε µουσικές, φωνές και λόγο για να διατρανώσουµε ότι οι νεοναζί είναι ανεπιθύµητοι και η συγκυβέρνηση µε τις ρατσιστικές πολιτικές των στρατοπέδων συγκέντρωσης, της FRONTEX και της κατάργησης της ιθαγένειας για τα παιδιά των µεταναστών µας προκαλεί οργή όσο και τα βάρβαρα µέτρα της που στέλνουν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες.

∆εν ανεχόµαστε να φορτώνονται οι ευθύνες των πλούσιων και των κυβερνήσεων για την κρίση που σπέρνει φτώχεια και εξαθλίωση, οδηγεί σε αυτοκτονίες, στέλνει άστεγους σε ουρές συσσιτίων στις πλάτες των µεταναστών, µετατρέποντάς τους σε αποδιοποµπαίους τράγους όπως ο Χίτλερ φόρτωνε τα πάντα στους εβραίους. Αυτά οδήγησαν στα Νταχάου και τα Άουσβιτς, στους θαλάµους αερίων και τα κρεµατόρια µε εκατοµµύρια νεκρούς εβραίους, τσιγγάνους, κοµµουνιστές, οµοφυλόφιλους. Οδήγησαν στο µακελειό του Β’ Παγκόσµιου Πολέµου, στις ναζιστικές θηριωδίες στις κατεχόµενες χώρες όπως στην Ελλάδα µε τις µαρτυρικές πόλεις που πυρπολήθηκαν, τις ζωές που χάθηκαν στα µπλόκα από τους εκτελεστές των Ταγµάτων Ασφαλείας στα Καλάβρυτα, την Κοκκινιά, τη Καισαριανή, το Χορτιάτη, το Κοντοµαρί, τη Βιάνο, το ∆ίστοµο και τόσα άλλα.

∆εν µπορούµε να δεχτούµε την Αστυνοµία του ∆ένδια που χτυπάει τις απεργίες και τις διαδηλώσεις µας µε τόνους χηµικών να απλώνει χέρι συνεργασίας στα νεοναζιστικά τάγµατα εφόδου της Χρυσής Αυγής οργανώνοντας ρατσιστικά πογκρόµ στις γειτονιές µε µαχαιρώµατα µεταναστών, καταστροφές καταστηµάτων και εισβολές σε σπίτια. Η Αστυνοµία που φυλακίζει διαδηλωτές όπως στη Θεσσαλονίκη έφτασε να βασανίζει τους αντιφασίστες της µοτοπορείας. Μας προκαλεί φρίκη η χυδαία επίθεση κατά καλλιτεχνών όπως στη περίπτωση του ΧΥΤΗΡΙΟΥ και η λογοκρισία του ∆ένδια µε απολύσεις δηµοσιογράφων και ποινικοποίηση των αποκαλύψεων.

∆εν κλείνουµε τα µάτια στις χιλιάδες νεκρών µεταναστών και προσφύγων, γυναικών και παιδιών από το κυνηγητό των φρουρών της FRONTEX. Απαιτούµε να σταµατήσει η ντροπή των στρατοπέδων συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου και οι επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ. Νοµιµοποίηση χρειάζονται οι µετανάστες και άσυλο οι πρόσφυγες, όλοι αυτοί οι κατατρεγµένοι από τους ιµπεριαλιστικούς πολέµους, τις δικτατορίες και τα εξοντωτικά µέτρα λιτότητας του ∆ΝΤ.

Ο Σαµαράς έτρεξε µε ταχύτητα φωτός να προωθήσει νέο νόµο καρατόµησης του δικαιώµατος στην ιθαγένεια για τα παιδιά που γεννήθηκαν σε αυτή τη χώρα µετά την απόφαση του Συµβουλίου της Επικρατείας που επιδοκίµασε τις ρατσιστικές προκαταλήψεις της Ν∆ και της Χρυσής Αυγής. Χιλιάδες παιδιά που σπουδάζουν σε σχολεία µετατρέπονται σε παράνοµους στα δεκαοχτώ τους και τους ζητάνε να πάνε πίσω σε χώρες των γονιών τους που δεν τις επισκέφθηκαν ποτέ!

Γι αυτό και όλο το προηγούµενο διάστηµα ξεδιπλώθηκε ένας αντιφασιστικός ξεσηκωµός χωρίς προηγούµενο. Στις 24 Αυγούστου χιλιάδες µετανάστες έστειλαν το µήνυµα στο ∆ένδια ότι δεν φοβούνται το Ξένιο ∆ία. Στις γειτονιές τα ρατσιστικά πογκρόµ πήραν απαντήσεις παντού. Στις 28 Οκτώβρη οι εκπαιδευτικοί, οι µαθητές και οι αντιφασίστες έδειξαν ποιος έχει τον έλεγχο στους δρόµους στέλνοντας του νεοναζί της Χρυσής Αυγής στις τρύπες τους. Ούτε στη Βουλή, ούτε πουθενά, έξω οι νεοναζί από κάθε γειτονιά βροντοφώναξαν χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα.

Καλούµε τους εργαζόµενους και τη νεολαία, τους ανθρώπους των Γραµµάτων και των Τεχνών, τις κοινότητες µεταναστών, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους µαθητές, τους ∆ήµους, όλες τις επιτροπές κατά του ρατσισµού και του φασισµού, τις συλλογικότητες αντίστασης, τις λαϊκές συνελεύσεις να στηρίξουν την πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα στις 19 Γενάρη. Στη πόλη που έστειλε κορυφαίο µήνυµα στην ναζιστική κατοχή και στέλνει σήµερα παγκόσµιο µήνυµα αντίστασης στα Μνηµόνια και τις Τρόικες δεν χωράνε νεοναζί και ρατσιστές δολοφόνοι!

Το αρχικό κάλεσμα για τη σύσκεψη του Θεάτρου Εμπρός για την 19 Γενάρη υπέγραψαν:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ,
KINΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ (ΚΕΕΡΦΑ),
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ,
ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΒΙΛΗ,
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ,
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑ∆ΟΣ,
AΦΓΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,
ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,
ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΉ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΡΙΩΝ,
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑ∆Α ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,
ASANTE,
ΣΥΝ∆ΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,
∆ΗΜΟΤΙΚΟΙ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,
ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ναρκωτικά και Εγκληματικότητα (απόσπ.2009-Εφημ.Τμ.Σωμ.Ασφαλείας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ''Εκτός Υπηρεσίας''


Γράφει ο Ν.Χ.
Η έλλειψη κοινωνικού κράτος και αντιεγκληματικής πολιτικής καθώς και η παντελής έλλειψη υποδομών απεξάρτησης και επανένταξης απο το κράτος, ο μη διαχωρισμός των κρατουμένων αποτελούν φαύλο κύκλο για την ελληνική κοινωνία που καθιστά ακόμα πιο αδύνατη και αναποτελεσματική τη θέση της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στο έγκλημα που διαρκώς οργανώνεται και διεθνοποιείται, παρεμβαίνοντας σε οικονομίες, κυβερνήσεις και οργανισμούς που διαφθείρουν τον κοινωνικό ιστό σε μικρές και μεγάλες κοινωνίες, καθώς και η αλλαγή προτύπων ζωής της νεολαίας, ο αμερικάνικος τρόπος ζωής για εύκολο πλουτισμό, η κρίση του νεοφιλελεύθερου μοντέλου και του καπιταλιστικού συστήματος, όπως επίσης το απόθεμα αδικίας του πολίτη, η ανεργία και η φτώχεια οδηγούν και αποτελούν την πρώτη ύλη για την έκρηξη της εγκληματικότητας στην γκετοποίηση με όλα τα επακόλουθα τους.

2008:Επίκαιρη ακόμη και σήμερα η ομιλία της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ευ.Αμμανατίδου

Ομιλία της βουλευτού Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

και την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Σταυρακάκη, που έχει τίτλο ‘’Η δικαίωση, 1988-2008, 20 χρόνια αγώνων και θυσιών για την ΕΛ.ΑΣ. και την Ελλάδα’’

Κύριε υπουργέ ,
κύριοι συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας, εκλεκτοί καλεσμένοι.
Πέρασαν 20 και πλέον χρόνια, όπως αναφέρεται και στην πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) μέχρι την έκδοση του βιβλίου του Μανώλη Σταυρακάκη, που έχει τίτλο ‘’Η δικαίωση, 1988-2008, 20 χρόνια αγώνων και θυσιών για την ΕΛ.ΑΣ. και την Ελλάδα’’. Μια καταγραφή και ιστορική αναδρομή του συγγραφέα για την κατάσταση του συνδικαλισμού στα σώματα ασφαλείας και ειδικά στην Ελληνική Αστυνομία.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το 1988 ιδρύεται το πρώτο σωματείο με το Ν. 1264/82 και οι εργαζόμενοι αστυνομικοί διεκδικούν πλήρη συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα.
Κάτι νέο γεννιέται, υπάρχει όραμα για μια σύγχρονη δημοκρατική αστυνομία.
Σε μια κοινωνία που διαρκώς αλλάζει κάνοντας την ιστορική αναδρομή, οι ένστολοι πολίτες από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 δείχνουν να μην βολεύονται με το αυταρχικό κράτος που κληρονόμησαν και κλήθηκαν να υπηρετήσουν (ΧΟΥΝΤΑ-ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ).
Η άνοδος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, τα πρώτα χρόνια γέννησε ελπίδες για αλλαγή ακόμη και στα Σώματα Ασφαλείας.
Μια αλλαγή που ξεκίνησε με τον τότε υπουργό τον κ. Γ. Σκουλαρίκη, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Οι πρώτοι συνδικαλιστές, σκόρπιες φωνές, άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν, να αναδείξουν τον κοινωνικό ρόλο του αστυνομικού και να θεμελιώσουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για πλήρη συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα, να ενωθούν με το λαό.
Όσοι μιλούν για συνδικαλισμό χλευάζονται από το κατεστημένο.
Στα πρώτα δύσκολα βήματα η Αριστερά συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις παρότι είχε προηγηθεί η περίοδος της δικτατορίας, η κυβέρνηση Καραμανλή. Οι μνήμες νωπές.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αρχίζει τις διώξεις και την τρομοκρατία κάθε συνδικαλιστή.
Κηρύσσει επιφυλακή για να μην γίνονται συνελεύσεις.
Διαλύει οικογένειες αστυνομικών μέσω μεταθέσεων.
Ζητά ονομαστικές δηλώσεις αποποίησης του συνδικαλισμού.
Άρχισαν όλοι οι αστυνομικοί να απορούν με τη συμπεριφορά ενός προοδευτικού κόμματος.
«Ένδοξες» μέρες του τότε υπουργού κ. Δροσογιάννη,(απέταξε με συνοπτικές διαδικασίες 4 δόκιμους αρχιφύλακες από τη σχολή το 1987 ως πρωτεργάτες, μετά από απεργία πείνας, δηλαδή αποχή από το συσσίτιο, όλης της σχολής περί τα 700 άτομα , γιατί ζητούσαν αποστρατικοποίηση, αναβάθμιση σπουδών και κατάργηση του στρατωνισμού).
Στην ίδια πολιτική των διώξεων ακολούθησαν, και άλλοι υπουργοί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα της Ν.Δ.
Η Ν.Δ. και το στρατιωτικό κατεστημένο της δεξιάς δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι τις κινήσεις των αστυνομικών για συνδικαλισμό (Αξιωματικοί ΕΛΑΣ και οργανώσεις απόστρατων αξιωματικών ΕΛΑΣ και Ενόπλων Δυνάμεων).
Τους είχε πιάσει ταραχή.
Φτάνουμε στο 1989 όπου με παρέμβαση της Αριστεράς σταματούν οι διώξεις.
Τουλάχιστον προσωρινή ανακούφιση!
Όμως η Ν.Δ. ήθελε παρά τις επανειλημμένες βουλευτικές εκλογές να πάρει την εξουσία.
Η Ν.Δ. εκμεταλλεύεται την υπάρχουσα κατάσταση δίνει γενναίες αυξήσεις στους αστυνομικούς και στρατιωτικούς και γίνεται κυβέρνηση.
Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ εξαναγκάστηκαν να αποδεχτούν τελικά την πραγματικότητα για τον συνδικαλισμό στα Σώματα Ασφαλείας.
Έτσι στο Λιμενικό και την Πυροσβεστική, με εφαρμογή τον Ν. 1264/82 δηλαδή με διαφορετικά ψηφοδέλτια και απλή αναλογική, γίνονται οι συνδικαλιστικές εκλογές.
Όμως στην ΕΛΑΣ που τη θέλουν ελεγχόμενη, ασπίδα στο πολιτικό σύστημα, ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων εφαρμόζει τον Νόμο Παπαθεμελή (Ν. 2265/94) για Ενιαίο Ψηφοδέλτιο καθαρά ελεγχόμενο από την εκάστοτε πλειοψηφία που δεν είναι άλλη από τον δικομματισμό, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο κάθε διαφορετική φωνή που παλεύει για μια άλλη αστυνομία που να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει:
1) Εφαρμογή του Ν. 1264/82 και στην ΕΛΑΣ και κατάργηση του Νόμου 2265/94.
2) Απαιτούμε σύγχρονη, δημοκρατική και αποτελεσματική αστυνομία για τη δημόσια ασφάλεια των πολιτών. Σπάσιμο της γραφειοκρατίας, απεγκλωβισμό των αστυνομικών από εξωαστυνομικά καθήκοντα. Δημοσιεύματα αναφέρουν κύριε υπουργέ ότι σας λείπουν τουλάχιστον 20.000 αστυνομικοί σε θέσεις εξωαστυνομικών καθηκόντων, (φυλάξεις παραγόντων της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής, γραφειοκρατία, καφενεία, συνεργεία και άλλα, ειδικές δυνάμεις, ΜΑΤ, ΥΜΕΤ). Αφήνετε για τον ελληνικό λαό άδεια αστυνομικά τμήματα.
Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουμε στο «κύτταρο» της ΕΛ.ΑΣ. που λέγεται αστυνομικό τμήμα με επαρκή αστυνομικό προσωπικό με επιστημονική εκπαίδευση και εξειδίκευση.
3) Απαιτούμε σύγχρονους τρόπους διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, αξιοποίηση της εμπειρίας και γνώσης και μεταφορά αυτής στις νεότερες γενιές με ενιαίο τρόπο λειτουργίας και δράσης. Δεν μπορεί κ. υπουργέ να λειτουργεί διαφορετικά η Αττική και διαφορετικά η Θεσσαλονίκη μη ξεχνώντας βέβαια το περιστατικό της ζαρτινιέρας και την απάνθρωπη συμπεριφορά προς τον κύπριο φοιτητή που λίγο έλλειψε να του στοιχίσει τη ζωή του, ή η Κρήτη λες και μιλάμε για άλλο κράτος, άλλους νόμους. Και μετά τα Ζωνιανά είχαμε και τους Μαλάδες που αστυνομικοί γαζώθηκαν από σφαίρες. Επιτέλους πρέπει να χτυπηθούν τα παρακυκλώματα που δρούν για να νοιώθει ασφάλεια ο πολίτης, αλλά και ο αστυνομικός.
4) Η Αστυνομία σήμερα αποτελείται από τρία σώματα και πολλές «ψυχές», ΕΛ.ΑΣ. συνοριοφύλακες, ειδικούς φρουρούς. Πολυδιάσπαση και κατασπατάληση δυνάμεων. Πρέπει το κεφάλαιο αυτό να κλείσει οριστικά με πλήρη ένταξη όλων των ειδικών σωμάτων στην ΕΛ.ΑΣ., με την κατάλληλη εξομοίωση-εκπαίδευση και να καταργηθεί ο θεσμός του ειδικού φρουρού και του συνοριοφύλακα. Από χρόνια είχαμε προβλέψει τα προβλήματα και τα είχαμε επισημάνει στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
5) Κατάργηση του υπάρχοντος βαθμολογίου που γεμίζει την Ελλάδα στρατηγούς και αξιωματικούς τινάζοντας τα κοινωνικά ταμεία στον αέρα. Παράδειγμα το μετοχικό ταμείο στρατού που η αναλογιστική του μελέτη φέρνει στο φως τα ελλείμματα. Η κοινωνία κύριοι χρειάζεται αστυνομικούς που να είναι στο δρόμο, στη γειτονιά, στο σχολείο, που θα προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Οι βαθμοί δυστυχώς ικανοποιούν τις προσωπικές ανάγκες κάποιων αστυνομικών. Ούτως ή άλλως οι κρίσεις δεν είναι αξιοκρατικές, ρουσφέτια κάνουν οι εκάστοτε υπουργοί. Προτείνουμε η Ελληνική Αστυνομία να ελέγχεται από την υπεύθυνη για τα σώματα ασφαλείας διακομματική επιτροπή της Βουλής, ώστε να λειτουργήσει η αξιοκρατία και η διαφάνεια.
Εμείς προτείνουμε Σχολή Στελεχών Διοίκησης Αστυνομίας. Λίγα και ικανά στελέχη μετά από χρόνια εμπειρίας που θα αναδεικνύονται από τη δουλειά τους, την εμπειρία τους και την επιστημονική τους κατάρτιση, την κοινωνική αποδοχή και όχι από την πλήρη κομματικοποίηση που έχει οδηγήσει Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, βολεύοντας και κρίνοντας με αναξιοκρατικά κριτήρια ημετέρους.
6) Χρειάζεται αλλαγή πλεύσης, απεγκλωβισμό από τη λογική του εχθρού λαού και αυτό το ξέρουν καλύτερα οι συνδικαλιστές αστυνομικοί που έχουν υποστεί και τα ΜΑΤ και τις διώξεις. Ο αστυνομικός χρειάζεται την κοινωνική αναγνώριση και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Έξω από κάθε λογική άσκησης κυβερνητικού μηχανισμού όπως είναι μέχρι σήμερα. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι ο αστυνομικός είναι και αυτός εργαζόμενος και πρέπει να διεκδικήσει τα εργασιακά του δικαιώματα, τη στιγμή που ο μισθός του δεν του φθάνει να ζει αξιοπρεπώς.
7) Η προεκλογική υπόσχεση της Ν.Δ. για αναγνώριση ως επικίνδυνο και ανθιυγιεινό το επάγγελμα του αστυνομικού πρέπει να γίνει επιτέλους πράξη.
8) Η πρόταση της ομοσπονδίας για πρόσληψη μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, των παιδιών των μεταναστών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μας βρίσκει σύμφωνους. Αυτή η υπόδειξη έγινε και από τον αρχηγό της Σκότλαντ Γιάρντ, προς την Ελληνική Αστυνομία, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών.
Η διαφθορά η οποία πλήττει εκτός των άλλων δημοσίων προσώπων, καίρια και την αστυνομία βλέποντας τις τελευταίες υπεξαιρέσεις ταμείων τα οποία βέβαια είχαν να ελεγχθούν πολλά χρόνια, και είναι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, δεν βοηθά το έργο της αστυνομίας, όταν στα μάτια των πολιτών γίνεται αναξιόπιστη.
Τέλος η αναξιοκρατία, η μαύρη εργασία λαμβάνοντας υπόψιν και τα στοιχεία που παραθέτει η Π.Ο.ΑΣ.Υ. που τουλάχιστον 12.000 αστυνομικοί στην Αττική, κάνουν δεύτερη εργασία για να τα βγάλουν πέρα, αφού η ακρίβεια, η αύξηση των τιμολογίων των ΔΕΚΟ και η αύξηση των επιτοκίων, οδηγούν όλους τους εργαζόμενους σε αδιέξοδα όπως και τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας, δεν τιμά κανέναν από εμάς.
Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τον συγγραφέα Μανώλη Σταυρακάκη, που είχε την υπομονή και επιμονή πολλών χρόνων, να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότητα με τον συνδικαλισμό των σωμάτων ασφαλείας και επίσης, να ευχαριστήσω και την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την πρόσκληση.
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Ευχαριστώ
ΔΡΑΜΑ, 4/7/2008