.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗΝ Π.Υ. ΠΥΡΓΟΥ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗΝ Π.Υ. ΠΥΡΓΟΥ

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον Πύργο επισκέφθηκε προχθές ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τους πυροσβέστες, παρουσία και του Σωτήρη Παπαηλιού, προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Ηλείας.
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι τα πέντε χρόνια των μνημονίων έχουν αφήσει βαθιές πληγές στη λειτουργία του Σώματος. Η δραματική υποχρηματοδότηση έχει προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις σε υλικά και εξοπλισμό, που δυσκολεύουν τη δουλειά των εργαζομένων, ακόμα και την κίνηση των οχημάτων.

Επισημάνθηκαν επίσης οι δυσλειτουργίες που δημιουργεί η ύπαρξη δύο κατηγοριών εργαζομένων, καθώς, εκτός από το μόνιμο προσωπικό, υπηρετούν και οι υπάλληλοι πενταετούς υποχρέωσης, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται και το εποχικό προσωπικό.

Ταυτόχρονα όμως οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει η νέα κυβέρνηση, η οποία διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές, για να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια της χώρας. Δεν περιμένουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη, έχουν όμως την απαίτηση, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα σταδιακά, όταν η χώρα βγει από το βούρκο των μνημονίων.

Ο βουλευτής συνεχάρη τους εργαζόμενους για την υπευθυνότητα που δείχνουν σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες και μάλιστα ενόψει της κρίσιμης καλοκαιρινής περιόδου. Τους διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση έχει επίγνωση της κατάστασης και θα ανταποκριθεί, στο μέτρο του δυνατού και όσο είναι εφικτό στις σημερινές συνθήκες. Και τέλος, ότι πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί η δέσμευση για ενιαίες εργασιακές σχέσεις του προσωπικού, κίνηση που θα συμβάλει στη μεγαλύτερη συνοχή, στον καλύτερο σχεδιασμό και στην αποτελεσματικότητα του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.