.

Λεφτά υπάρχουν τελικά για τους Επιθεωρητές των Τοπικών Κλιμακίων του Λιμενικού Σώματος; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Λεφτά υπάρχουν τελικά για τους Επιθεωρητές των Τοπικών Κλιμακίων του Λιμενικού Σώματος;

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΕΠΛΣ
 για τις οφειλόμενες από το 2008,  
αποζημιώσεις των επιθεωρητών 
των Τοπικών Κλιμακίων του Λ.Σ.


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Πειραιάς, 18 Απριλίου 2012
Λεφτά υπάρχουν διεμήνυσε με έγγραφό της τον Νοέμβριο του 2011 η ΔΟΥ του ΥΠΑΑΝ, γνωρίζοντας ότι περί τα 670.000 € αποδεσμεύθηκαν και θα χορηγηθούν προκειμένου αποζημιωθούν οι Επιθεωρητές του ΚΕΕΠ καθώς και οι επιθεωρητές των Τοπικών Κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα για τα οφειλόμενα από τον Δεκέμβριο του 2008.
Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί ποιο Υπουργείο και ποια Υπηρεσία είναι αρμόδια να κάνει την εκκαθάριση με αποτέλεσμα οι Επιθεωρητές να παραμένουν απλήρωτοι.
Καλούμε τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Προστασίας του Πολίτη να δουν άμεσα το θέμα και να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την λύση του.
Άλλωστε όλες αυτές οι δυσλειτουργίες είναι δημιούργημα των κυβερνητικών τους λανθασμένων επιλογών που πληρώνουμε μέχρι σήμερα.
Σε κάθε περίπτωση η λύση είναι εφικτή γιατί η συγκεκριμένη δαπάνη αποζημιώσεων δεν βαραίνει τον κρατικό προϋπολογισμό και δεν χρειάζεται η έγκριση της τρόικας. Είναι χρήματα που καταβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι πλοιοκτήτες.
Εάν και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να δοθεί λύση, δεν έχουμε καμία ελπίδα για τίποτα.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας
Δριβάκος Γεώργιος       Κατσίνας Σωτήριος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.