.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

Εκεί δίπλα στο επιβλητικό μέγαρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην Κατεχάκη, ένας πολίτης, συμβασιούχος Πυροσβέστης, μόνος του, ξεκίνησε έναν ιδιαίτερο  αγώνα, προχωρώντας σε ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ για να διαμαρτυρηθεί για την μη πρόσληψη ακόμα, με τρεις μήνες καθυστέρηση, των Συμβασιούχων Πυροσβεστών. Είναι η χαρακτηριστική, σπαρακτική φωνή αγωνίας που εκπροσωπεί κοντά στις 2000 ψυχές που βλέπουν τον εφιάλτη της ανέχειας, της απόλυτης φτώχειας, της ανεργίας, αλλά το κυριότερο της κοροϊδίας από  τους απερχόμενους κυβερνώντες- φρουρούς του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Ο συνάδελφος συμβασιούχος Μιχάλης Δρόσος, (στη μέση της φωτο) δίνει έναν αγώνα "αντισυμβατικό", που θυμίζει μια αντίστοιχη απεργία πείνας που κάναν οι Πυροσβέστες πριν πολλές δεκαετίες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε η χώρα μας γύρισε από τους τροκανούς δυνάστες μας, δεκαετίες πίσω.
Σήμερα το μεσημέρι, τον επισκέφθηκα και του εξέφρασα τη συμπαράσταση της ΕΑΠΣ στον προσωπικό του αγώνα, αλλά και στον αγώνα των χιλιάδων συμβασιούχων Πυροσβεστών που βρίσκονται στο προκρούστειο πάγκο της ανεργίας ακόμα, χάνοντας μέρα με τη μέρα κομμάτι από την αξιοπρεπή τους διαβίωση, ενώ το Π.Σ. στερείται τις δυνάμεις τους να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές που ήδη ξεκίνησαν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.