.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

Αθήνα 8 Οκτωβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/13/31

  Κυρία Πρωθυπουργέ,
  Με αφορμή την επίσκεψή σας στην πολύπαθη χώρα μας, επιτρέψτε μας να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται δήθεν για τη σωτηρία της και να σας καλέσουμε να αναζητήσετε τους υπαίτιους της κρίσης όχι στα συνήθη υποζύγια, δηλαδή σε όλους εμάς τους φορολογούμενους πολίτες, αλλά στους λυμεώνες του εθνικού μας πλούτου, σε όλους εκείνους που εξακολουθούν να θησαυρίζουν από την καταλήστευση του ελληνικού λαού, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
  Ενώ εδώ και τρία χρόνια, «βομβαρδιζόμαστε» από αισιόδοξες δηλώσεις και νουθεσίες, ότι τα εφαρμοζόμενα οικονομικά μέτρα είναι προς το συμφέρον όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και προς το ευρύτερο ευρωπαϊκό συμφέρον, εντούτοις η ωμή πραγματικότητα τόσο στην Ελλάδα, όσο και αλλού, αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.
  Τα μέτρα λιτότητας και οι διαρκείς περικοπές των προϋπολογισμών όλων των τομέων της οικονομίας δημιουργούν ανασφαλές περιβάλλον, γεννούν εγκληματικότητα και διαφθορά, διαλύουν την κοινωνική συνοχή, πολλαπλασιάζουν τη φτώχεια, αυξάνουν τους κινδύνους ατυχημάτων με ανθρώπινες απώλειες, εν ολίγοις βυθίζουν την Ελλάδα σε βαθιά ύφεση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το παρόν και το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων.
  Γι' αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας και να μη συμμεριστούμε την αισιοδοξία εκείνων που πασχίζουν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται δήθεν για το καλό της Ελλάδας, επικαλούμενοι ξεδιάντροπα την ευημερία των αριθμών, όταν δυστυχούν οι άνθρωποι. Τα δικά τους συμφέροντα προωθούν, όπως πολλές φορές έχει δείξει η ιστορία και εμείς ως λαός το γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον. Και ως αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του λαού, του περήφανου Ελληνικού Λαού, εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί, συμμεριζόμαστε τις αγωνίες των συμπολιτών μας, καίτοι καλούμαστε ως εργαζόμενοι στον σκληρό πυρήνα των μηχανισμών της κρατικής εξουσίας, να σταθούμε απέναντί τους ωσάν να έχουμε προκαλέσει εμείς την κρίση.
  Αρνούμαστε, όμως, τη χρησιμοποίησή μας διότι αγωνιούμε πραγματικά για το μέλλον της πατρίδας μας.
  Σας καλούμε, λοιπόν, με αφορμή την επίσημη επίσκεψή σας στην ιστορική πόλη των Αθηνών, στη πόλη των γραμμάτων και της δημοκρατίας να κατανοήσετε τις έκδηλες αντιδράσεις όλων μας και να αναθεωρήσετε την πολιτική που δεν συνάδει με τα οράματα και τις ελπίδες του λαού μας.
  Αυτός ο λαός αγωνίστηκε για την ελευθερία του και το πλήρωσε ως γνωστόν ακριβά, αλλά είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα κάνει και σήμερα αντιστεκόμενος σε μια άνευ προηγουμένου προσχεδιασμένη οικονομική και όχι μόνον, υποδούλωση.
ypografes_omospondion4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.