.

Εκφοβισμός συνδικαλιστών από τον Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυρ/κού Σώματος Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αναστασιάδη Γρηγόριο!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Εκφοβισμός συνδικαλιστών από τον Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυρ/κού Σώματος Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αναστασιάδη Γρηγόριο!!



                    

AΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

                                                       Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ο Υ Μ Ε
Τον Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυρ/κού Σώματος Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας,           κ. Αναστασιάδη Γρηγόριο για συνεχιζόμενη ανήθικη και απρεπή συμπεριφορά που επιδεικνύει και έχει ως σκοπό τον συνδικαλιστικό εκφοβισμό συναδέλφων – μελών της παράταξης μας.

1.- Συγκεκριμένα την 30-10-2013, το μέλος της παράταξης μας Κυνηγόπουλος Λεωνίδας, φεύγοντας από το κτήριο της Δ.Π.Υ.Θ., στα σκαλιά εισόδου της υπηρεσίας και παρουσία αρκετών παρευρισκομένων συναδέλφων, δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον κ. Αναστασιάδη Γρηγόριο, με χαρακτηρισμούς όπως <<με τον ΣΥΡΙΖΑ ε ? δήθεν είσαι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες….Δεν ήξερες ότι το ραντεβού με τον Αρχηγό το έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ? Και εσύ μαζί τους είσαι?>> συνέχισε λέγοντας << ο φίλος σου ο Μανουσάκης, σαν σκυλάκι με το σχοινί σε τράβαγε, μέχρι τώρα ήσουν πίσω μου και δεν σε έβλεπα, εσύ όμως με χτυπούσες από πίσω, αλλά εγώ δεν το κατάλαβα, τώρα σε βλέπω…είσαι μπροστά μου. Πρόσεχε έχεις άλλα 20 χρόνια , θα σε βλέπω εσένα, πρόσεχε καλά σου λέω, εκεί που είσαι τώρα θα σε έχω για άλλα 20χρόνια στην καρπαζιά και στη φάπα>> με απειλητικό ύφος. Συνεχίζοντας την <<συνδικαλιστική του δράση>> γυρνώντας στους παρευρισκόμενους συναδέλφους  και με ύφος προκειμένου να ευτελίσει την προσωπικότητα του συνάδελφου είπε: << Δέστε ρε παιδιά έναν συνάδελφο , εδώ ρε δεν περνάνε τα κόμματα σας, εδώ εμείς αγωνιζόμαστε για τους συναδέλφους, ενώ εσείς για τα κόμματα σας. Να, εδώ είναι οι συνάδελφοι και σε βλέπουν.>> Κατόπιν αποχώρησε εντός του κτηρίου, συνεχίζοντας να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση.
2.- Στο Δ.Σ. που διενεργήθηκε την 24-09-2013, παρευρέθηκε ο συνάδελφος και μέλος της παράταξης μας, Πάνος Βασίλειος, προκειμένου να παρακολουθήσει την διαδικασία. Σε κάποια στιγμή διακοπής του Δ.Σ., σηκώθηκε ο Πάνος Βασίλειος προκειμένου να αποχωρήσει και την ώρα που χαιρετούσε τα μέλη του Δ.Σ., ο κ. Αναστασιάδης με ύφος ειρωνικό και σε κάποια σημεία απειλητικό του είπε << Πρόσεχε, πρόσεχε γιατί ο φίλος σου ο Μανουσάκης εκεί που έχει πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, θα σε κάψει. Πρόσεχε μην καείς ….Πρόσεχε, άκου τι σου λέω..>>.     
3.- Παράλληλα, αρκετές φορές έχει εκφρασθεί προφορικά σε συναδέλφους με προσβλητικούς και ψευδείς χαρακτηρισμούς, για τον επικεφαλή της παράταξης μας Μανουσάκη Ανδρέα, μειώνοντας την υπηρεσιακή του προσωπικότητα και την συνδικαλιστική του δράση.
 Ενημερώνουμε τον συγκεκριμένο κύριο, ότι όσες αναφορές με βρώμικα υπονοούμενα και να κάνει εναντίον των μελών της παράταξης μας, όσες λεκτικές απειλές και να ξεστομίσει εναντίον μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να εκφυλίζει το θεσμό του προέδρου της Ένωσης, που δυστυχώς και αυτόν τον κατέχει με <<συνδικαλιστικό πραξικόπημα>>, χωρίς να είναι αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.


                                                             Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε !!!
Να σταματήσει να εκστομίζει ύβρεις και απειλές….. Αρκετή διχόνοια, μισαλλοδοξία και κλίμα πόλωσης έχει καλλιεργήσει εναντίον, όσων δεν συμπλέουν μαζί του συνδικαλιστικά. Τέτοιες ενέργειες υποβαθμίζουν τους θεσμούς του Συνδικαλισμού μας, συνεχίζοντας την καταρράκωση του  και αναδεικνύουν την ανυπαρξία συνδικαλιστικής παιδείας από τον συγκεκριμένο κύριο.  
.Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Όλοι εμείς, που θέλουμε να ζήσουμε με προϋποθέσεις και αξιοπρέπεια την υπηρεσιακή μας ζωή, πρέπει να συνεχίσουμε ακάθεκτοι τους αγώνες, προκειμένου να προστατέψουμε τα δικαιώματα μας.

                           Τα μέλη της Α.Ε.Π.Π. Περ. Κεντρ. Μακεδονίας

Μανουσάκης Ανδρέας
Κυνηγόπουλος Λεωνίδας
Πάνος Βασίλειος


πηγή:www.aep.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.