.

ΕΑΠΣ:NΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΑΠΣ:NΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ


   

ENΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
 
NΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

 Αθήνα 2-11-2013


Πριν λίγες μέρες,  μετά την δολοφονία του παλικαριού στο Κερατσίνι  είχαμε πει ότι " τέτοιες δολοφονικές πράξεις,"  πλήττουν ακόμα περισσότερο την ταλαιπωρημένη πατρίδα μας,
την  ώρα που ο λαός μας στενάζει από τη βαρβαρότητα των μνημονιακών κατακτητών της  χώρας, την ώρα που  οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι εξαθλιωμένοι, συμπολίτες τους δρουν το δικό τους ατομικό μα και συνάμα συλλογικό δράμα.

Η νέα  φρικιαστική δολοφονία  δυο ακόμα παλικαριών  στο Ηράκλειο Αττικής,δημιουργεί  ένα εκρηκτικό μείγμα στην ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία. Δημιουργεί κλίμα τρόμου φοβίας και σπέρνει σπόρους ενδεχομένου διχασμού.

Ο λαός μας πρέπει να δώσει περισσότερο σήμερα, από ποτέ, την δράση του και το αγωνιστικό του παρών στην κρίσιμη αυτή στιγμή.

Οι κοινωνικές δυνάμεις πρέπει να μπουν μπροστά, να περιφουρήσουν την δημοκρατία, την συνοχή, τον ανθρωπισμό της  καθημερινότητάς μας. Η κοινωνία μόνο μπορεί να επιβάλει ασφυξία στους τρομοκράτες, τους δολοφόνους και τους αρνητές της ανθρώπινης ζωής.

Θα επαναλάβουμε ότι  Εμείς οι Πυροσβέστες που δίνουμε καθημερινά τον αγώνα, για την διάσωση της ανθρώπινης ζωής και της εναπομείνασας περιουσίας του φτωχού ελληνικού λαού, καταδικάζουμε τη  νέα αυτή δολοφονία των δύο παλικαριών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα να προστατέψουμε τη δημοκρατία μας και την αξία της ανθρώπινης ζωής στον τόπο που γέννησε το  σεβασμό σε αυτά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.