.

Οι 4 συλλήψεις στα Εξάρχεια και η χαμηλή πολιτική διορατικότητα του Δένδια ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Οι 4 συλλήψεις στα Εξάρχεια και η χαμηλή πολιτική διορατικότητα του Δένδια



Θυμηδία αλλά κι απογοήτευση προκαλούν οι πολιτικές σκέψεις και οι εκτμήσεις του υπουργού επί της δημόσιας τάξης, αναφορικά με το αίτιο και το αιτιατό της χθεσινοβραδινής επίθεσης ομάδας αντιεξουσιαστών στο δημοφιλή τους προορισμό, όπως τείνει να εξελιχθεί το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων.

Ο Δένδιας, μετά από ... προφανή αναμηρυκασμό δαφνόφυλλων,  αποφάνθηκε ότι η επίθεση στο τμήμα ήταν η ρελάνς των αναρχικών για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να κάψουν την Αθήνα στς 17 Νοέμβρη και στις 6 Δεκέμβρη, εξαιτίας της αρτιότητας του αστυνομικού σχεδιασμού.
Θυμηδία προκαλεί το γεγονός πως ο εκλεκτός μας υπουργός, αποφάνθηκε αφενός επί ενός τέτοιου γεγονότος, αφετέρου όμως ότι αδυνάτησε να συναρτήσει τα τελευταία γεγονότα που σημειώνονται στις φυλακές Κορυδαλλού με του Πυρήνες και τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον ύποπτο- κατηγορούμενο της Marfin, με την καταδρομική επιχείρηση.
Θλίψη όμβως προκαλεί το γεγονός ότι ένας πολιτικός (λέμε τώρα) τόσο χθαμαλής αντίληψης και διορατικότητας, διοικεί τα σώματα ασφαλείας και σχεδιάζει (λέμε τώρα) το φυσιογνωμικό της αύριο. 
Σε ότι αφορά στα πραγματολογικά στοιχεία της είδησης, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, από το χθεσινό αστυνομικό πογκρόμ που ακολούθησε της καταδρομικής επιχείρησης, σημειώθηκαν συνολικά 88 προσαγωγές από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Τρεις αναγνωρίστηκαν για συμμετοχή στα επεισόδια και ο ένας κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

πηγή:bloko.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.