.

Πλαστή ταυτότητα αστυνομικού είχε ο αδελφός του Κασιδιάρη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Πλαστή ταυτότητα αστυνομικού είχε ο αδελφός του ΚασιδιάρηΓια την κατασκευή της  χρησιμοποιήθηκε ως «μήτρα» η ταυτότητα 25χρονου που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. ως αρχιφύλακας - Δεν έχει δηλώσει απώλεια

Σύμφωνα με την Καθημερινή, σε υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του βουλευτή της Χ.Α. ο

αδελφός του, Αλέξανδρος, απεικονίζεται στην μπροστινή όψη πλαστής ταυτότητας. Πρόκειται για ένα αρχείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλαστών εγγράφων, σύμφωνα με αξιωματούχο.

Από την έκθεση που συνέταξε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι τα «επίμαχα» φωτογραφικά αρχεία εντοπίστηκαν αποθηκευμένα σε σκληρό δίσκο που βρέθηκε στην κατοχή του Ηλία Κασιδιάρη και πιθανόν ανήκει στον αδελφό του, Αλέξανδρο, καθώς η κωδική ονομασία του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη είναι «Αlex».
Κατά τη διερεύνηση του σκληρού εντοπίστηκαν φωτογραφικά αρχεία και με τις δυο όψεις ταυτοτήτων αστυνομικών. Σε ορισμένες από αυτές αναγράφονται τα στοιχεία «Αλέξανδρος Παπαστεργίου - αστυφύλακας» με ημερομηνία γέννησης 1987. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα στοιχεία δεν αντιστοιχούν σε πρόσωπο που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία. Στην έκθεσή της η ΔΕΕ αναφέρει πως τα επίμαχα αρχεία (φέρουν κωδικούς «1.jpg» και «id ready 2.jpg») έχουν υποστεί επεξεργασία με το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας «Photoshop».

Για την κατασκευή της πλαστής ταυτότητας χρησιμοποιήθηκε ως «μήτρα» η ταυτότητα 25χρονου που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. ως αρχιφύλακας. Ο άνδρας με τα αρχικά Κ.Χ. δεν έχει δηλώσει απώλεια ταυτότητας, ενώ εκπροσωπεί την αστυνομία σε αγώνες κολύμβησης στην Ελλάδα.


bloko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.