.

Αστυνομικός κουρεύει κρατούμενη! (Video) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αστυνομικός κουρεύει κρατούμενη! (Video)



Ο νόμος 4000 περί «τεντιμποϊσμού» που υπήρχε στα ‘60ς στην Ελλάδα περιελάμβανε, μεταξύ άλλων συνεπειών, και κούρεμα «γουλί» του κατηγορούμενου. Οι αναχρονιστικές μέθοδοι μπήκαν ευτυχώς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αλλά σε κάποια μέρη των ΗΠΑ, ακόμη και στο 2014 αναβιώνουν.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Τσάρντα Γκρέγκορι ντύθηκε, στολίστηκε και πήγε σε ένα πάρτι στο Ντιτρόιτ. Κατά τη διάρκεια του πάρτι κάποιος τη νάρκωσε και η κοπέλα βρέθηκε σε ένα μοτέλ στη γειτονική πόλη Ουόρεν. Πριν καλά – καλά καταλάβει τι είχε συμβεί, βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια και κατηγορίες για καταστροφές στο δωμάτιο του μοτέλ και επίθεση σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να ψεκαστεί με σπρέι πιπεριού. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Στο αστυνομικό τμήμα η 22χρονη κομμώτρια ήταν σε φάση ζαλάδας και αποχαύνωσης όταν την πλησίασε η αστυνομικός Μπερναντέτ Νέιτζορ και άρχισε να την σπρώχνει να κάτσει σε έναν πάγκο. Η Γκρέγκορι (φαίνεται ότι) αντιστάθηκε και τα πράγματα χειροτέρεψαν. Η Νέιτζορ μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους της (άνδρες) την έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε η αστυνομικός πήρε ένα ψαλίδι και άρχισε να κουρεύει την κρατούμενη!

Όταν η υπόθεση μαθεύτηκε ξέσπασε σάλος και ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης αποφάσισε να απολύσει την Νέιτζορ.

«Αυτό που έκανε ήταν ανεπίτρεπτο και βλάπτει όλη την αστυνομία της πόλης μας» είπε.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.