.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:114/10-3-3014




                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής να ζητήσει από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τα στοιχεία της ταυτότητας και επικοινωνίας των μελών που συμμετέχουν στα όργανα της ίδιας της Ομοσπονδίας, αλλά και των μελών των Συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της καθώς και των αντιπροσώπων που απαρτίζουν το σώμα του Συνεδρίου.
Πρόκειται για μία πρωτοφανή κίνηση η οποία θυμίζει πρότερες εποχές που δεν χαρακτηρίζονταν από τη δημοκρατική δράση της Αστυνομίαςκαι της κρατικής Ασφάλειας. Αντιθέτως, επιδίωκαν το «φακέλωμα» των συνδικαλιστικών οργανώσεων και τη δίωξη των απείθαρχων συνδικαλιστικών στελεχών.Πρόκειται ξεκάθαρα για την αναβίωση του «συνδικαλιστικού» της Ασφάλειας που «διέπρεψε σε μαύρες εποχές που όλοι πρέπει να θυμόμαστε προκειμένου να αγωνιζόμαστε για να μην τις ξαναζήσουμε!!!
Δυστυχώς κάποιοι, εν έτη 2014 χρησιμοποιούν μεθόδους του παρελθόντος μόνο και μόνο για να υπερασπιστούν την πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζουν κυβέρνηση και τρόικα, συνθλίβοντας την Ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας «στρατιές» ανέργων και ισοπεδώνοντας κάθε δικαίωμα των εργαζομένων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να αποσύρουν το απαράδεκτο έγγραφο που έστειλε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
Οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα δεν τρομοκρατούνται. Δεν πρόκειται να σταματήσουν τους αγώνες για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικήςπου εφαρμόζουν κυβέρνηση και τρόικα και έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την επιβίωση τη δική μας και των οικογενειών μας.
Καταγγέλλουμε τη βία και την τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση μέσω των δυνάμεων καταστολής (Μ.Α.Τ.) για να «ανοίξει» το δρόμο στην τρόικα και να ολοκληρώσουν μαζί το έργο τους, που θέλει χιλιάδες νέες απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο, μισθούς και συντάξεις «φιλοδώρημα», κατάργηση κάθε εργασιακού-ασφαλιστικού δικαιώματος και ισοπέδωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.