.

Θ. Δρίτσας: ''Ο Ολυμπιακός συσπειρώνει τους γνήσιους φιλάθλους και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα και ηγεμονικούς σκοπούς'' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Θ. Δρίτσας: ''Ο Ολυμπιακός συσπειρώνει τους γνήσιους φιλάθλους και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα και ηγεμονικούς σκοπούς''

        
     

Συνεντεύξεις Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας μιλά στο Κόκκινο για την συμμετοχή επιχειρηματιών στις δημοτικές εκλογές και την προωθούμενη ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.
Για όμιλο επιχειρηματιών που επιστρατεύει ότι πιο διεφθαρμένο πέρασε απο τον Πειραιά τα τελευταία χρόνια απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και ο οποίος καμώνεται το νέο, έκανε λόγο μιλώντας στο Κόκκινο ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Μώραλη-Μαρινάκη για τη δημαρχία. "Μπορεί να μοιάζει με Μπερλουσκόνι αλλά δεν είναι καθώς ο Μπερλουσκόνι τουλάχιστον είχε ιδρύσει κάποιο κόμμα" πρόσθεσε.

Ο Θ. Δρίτσας τόνισε πως "ο Ολυμπιακός συσπειρώνει τα γνήσια φίλαθλα αισθήματα και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα και στόχους ηγεμονικούς με σκοπιμότητες τέτοιου τύπου. Το φόντο μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός αλλά η ομάδα δεν ανήκει στους εκάστοτε προέδρους αλλά στην ιστορία του, το Πειραιά και σε όλους τους πολίτες".

Επανέλαβε τη θέση της παράταξης ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας παραγωγικός κλάδος, κοινωνική ομάδα και φορέας στον Πειραιά που να μην εναντιώνεται στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού. "Το ΤΑΙΠΕΔ συνεχίζει τη διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ, χωρίς να έχει καμία κοινωνική, παραγωγική ή κοινοβουλευτική νομμιμοποίηση" δήλωσε χαρακτηριστικά.  

#stokokkino.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.