.

Επίσκεψη Κλιμακίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Γ.Α.Δ.Α ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Κλιμακίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Γ.Α.Δ.Α
  
 Αθήνα, 8-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: "Επίσκεψη Κλιμακίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Γ.Α.Δ.Α."

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από το μέλος της Π.Γ., Κώστα Ήσυχο, υπεύθυνο για ζητήματα Άμυνας, Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης, τους βουλευτές της Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρη Τσουκαλά και Χαρά Καφαντάρη και το συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας, Τάσο Μαυρόπουλο, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 8η/05/2014, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ., κ. Γιάννη Διαμαντόπουλο και τον Υποδιοικητή της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο κ. Χρήστο Παπαζαφείρη.

Η συνάντηση ήταν και εθιμοτυπική λόγω του ότι ο κ. Διαμαντόπουλος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα πριν λίγες μέρες, αλλά και ουσιαστική, γιατί συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην απρόσκοπτη διαδικασία των επικείμενων εκλογών.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τα αυξανόμενα περιστατικά βίας σε βάρος μελών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βανδαλισμών εκλογικών κέντρων, όπως για παράδειγμα συνέβη στη Νέα Μάκρη, στο Κερατσίνι, κλπ,  και τονίσθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της προσπάθειας τήρησης της ομαλότητας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Τέλος, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και επεσήμανε για άλλη μία φορά τα μισθολογικά, αλλά και θεσμικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αστυνομικοί.

Το Γραφείο Τύπου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.