.

Ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει τον Τζέρι Άνταμς ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει τον Τζέρι Άνταμς


"Πολιτικά εμπρηστική κίνηση" χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την σύλληψη του Τζέρι Άνταμς, ηγέτη του Σιν Φέιν. Το Σιν Φέιν, μάλιστα, κάνει λόγο για πολιτική δίωξη που έχει σκοπό να βλάψει το αποτέλεσμα του κόμματος στις ευρωεκλογές.

                            

Το Σιν Φέιν, μάλιστα, κάνει λόγο για πολιτική δίωξη που έχει σκοπό να βλάψει το αποτέλεσμα του κόμματος στις ευρωεκλογές.


Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

«Η σύλληψη και η κράτηση του Τζέρι Άνταμς, του ηγέτη του Σιν Φέιν και πρωτοπόρου της ειρηνευτικής διαδικασίας στην Βόρεια Ιρλανδία, είναι μια πολιτικά εμπρηστική κίνηση ενάντια στη δημοκρατία και την εύθραυστη ειρήνη και ομαλότητα στην περιοχή.

Η σύλληψη του Άνταμς προκαλεί ανησυχία σε όλη την Ευρώπη.

Δεν είναι όμως μόνος του. Πέραν της υποστήριξης του ελληνικού λαού, έχει την υποστήριξη κάθε δημοκρατικού πολίτη στην Ευρώπη, που αποστρέφεται τις πολιτικές του «αποδιοπομπαίου τράγου» και τις καιροσκοπικές προεκλογικές κινήσεις, σε μια προσπάθεια να επηρεαστούν οι τοπικές και ευρωπαϊκές εκλογές της 23ης Μαίου στην Ιρλανδία.

Ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ζητώ την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση του Τζέρι Άνταμς».

#left.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.