.

Γιατί έτσι....;;; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Γιατί έτσι....;;;


Μετά από οχλήσεις συναδέλφων σχετικά με έγγραφο που έχει κοινοποιηθεί σε Υπηρεσίες της Αθήνας με αποστολέα την ένωσή μας ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας και το οποίο παραθέτουμε παρακάτω. 






Ανατρέξαμε επίσης στην από 1/08/2006 ανακοίνωση της τότε Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής όπου σαφώς περιγράφει το κόστος της εν λόγω αγωγής στα 20€ και 4€ως συμμετοχή στη δικαστική δαπάνη σε όλους τους βαθμούς εκδίκασης.




Αλλά και ανακοίνωση του 2009 όπου στην παράγραφο 1 η ένωση αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κόστος των αγωγών. Για όσους κατέθεσαν τη σχετική αγωγή μέχρι το τέλος του 2006.






Μετά από αυτή την αναδρομή λοιπόν μας προκαλεί έκπληξη τουλάχιστον η απόφαση του ΔΣ της ένωσης Αθηνών να εισηγηθεί έκτακτη κράτηση μέσω των συνδικαλιστικών μας εισφορών όπως φαίνεται στο παρακάτω έγγραφο




Σε κάθε περίπτωση ως Α.Π.ΑΣ.Α είναι πάγια η θέση μας ότι οι συνδικαλιστικές εισφορές σε καμία περίπτωση δε μπορούν να γίνουν εργαλειο ρύθμισης μεταξύ ιδιωτών . Πρωτίστως για λόγους διαφάνειας αλλά και ξεκάθαρων ρόλων.

Σαφώς τόσο ένα πρωτοβάθμιο σωματείο όσο και η ομοσπονδία μας μπορούν και πρέπει να λειτουργούν συμβουλευτικά, να παρατρύνουν,να διευκολύνουν τα μέλη τους και να διεκδικούν και μέσω της νομικής οδού τα δικαιώματα τους, να χρησιμοποιούν την δύναμη των μελών τους προκειμένου να πετυχαίνουν τις καλύτερες δυνατές τιμές στην αγορά, σε καμία περίπτωση όμως αυτό δε μπορεί να γίνεται μέσω των συνδικαλιστικών κρατήσεων.


Προτρέπουμε λοιπόν την ΠΟΑΣΥ να μη κάνει αποδεκτό το ακατανόητο αίτημα της Ένωση Αθηνών για είσπραξη μέσω της μισθοδοσίας μας του ανωτέρου ποσού στο όνομα ενός ιδιώτη δικηγόρου.


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΣΑ

#apasa.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.