.

Δόθηκε παράταση προθεσμιών για τα επικουρικά και τα ταμεία των ενστόλων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δόθηκε παράταση προθεσμιών για τα επικουρικά και τα ταμεία των ενστόλων

Δόθηκε παράταση προθεσμιών για τα επικουρικά και τα ταμεία των ενστόλων
Το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά στην ανθρωπιστική κρίση και κατατέθηκε σήμερα 03-03-2015 στη Βουλή, εμπεριέχει στο άρθρο 31 παράγραφος β” και την παράταση της προθεσμίας έως και την 30-06-2015 για την ένταξη των επικουρικών μας ταμείων κτλ. στο Ε.Τ.Ε.Α..
Συγκεκριμένα και όσον αφορά τον κλάδο μας:
* Ένστολοι: Δίνεται παράταση έως τις 30 Ιουνίου 2015, για την ένταξη στο Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) των τομέων του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ) και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Ιδρυμάτων Εμπορικού Ναυτικού (ΤΕΑΠΙΕΝ), όπως και της αυτοδίκαιης μετατροπής των ανωτέρω σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ). Το ίδιο ισχύει και για τα Ταμεία Στρατού, Αεροπορίας, Ναυτικού, κλάδου πρόνοιας ΤΕΑΠΑΣΑ, του Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος (ΤΑΛΣ) καθώς και του Ταμείου Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής (ΤΑΥΒ).
 
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άρθρο 31 – Παράταση προθεσμιών για αιτήσεις αναγνώρισης χρόνου απασχόλησης σχολικών φυλάκων και για τα επικουρικά και τα ταμεία των ενστόλων

1. Η προβλεπόμενη στο δεύτερο εδάφιο του άρθρου 248 του ν.4281/2014 (Α΄ 160) αποκλειστική προθεσμία υποβολής αίτησης αναγνώρισης χρόνου απασχόλησης σε προγράμματα εργασιακής εμπειρίας ως σχολικού φύλακα παρατείνεται για τρείς μήνες από την λήξη της.
2. Οι προβλεπόμενες στις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 119 του ν. 4316/2014 (Α΄ 270) προθεσμίες παρατείνονται  έως 30/6/2015.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.