.

Στη Χαλκίδα και τη Λαμία ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Στη Χαλκίδα και τη Λαμία ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα τη Χαλκίδα και τη Λαμία
Τον Αναπληρωτή Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος
Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Πανούσης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, καθώς και με τους Δημάρχους Χαλκιδέων και Λαμιέων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα (3/4/2015) τη Χαλκίδα και τη Λαμία, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του σε Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας.
Τον Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Επίσκεψη στη Χαλκίδα:
Οι επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργό ξεκίνησαν το πρωί από την πόλη της Χαλκίδας, όπου αρχικά είχε ενημερωτική συνάντηση με το Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Χρήστο Παγώνη. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου ενημερώθηκε για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος σχετικά με την αστυνόμευση, την ασφάλεια και την πυρόσβεση.
Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Αστυνομικός Διευθυντής Λάμπρου Κωνσταντίνος και συναντήθηκε με αστυνομικούς όλων των βαθμίδων, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους και να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τις τοπικές Υπηρεσίες.
Έπειτα επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Εύβοιας, όπου συναντήθηκε με το διοικητή της Υπηρεσίας Πύραρχο Σηφάκη Γεώργιο, τους διοικητές και υπαλλήλους από όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Εύβοιας.


Επίσκεψη στη Λαμία:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός στη συνέχεια μετέβη στην Λαμία, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη και τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη, από τους οποίους ενημερώθηκε για διάφορα θέματα τοπικού χαρακτήρα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Γενικές Περιφερειακές Διευθύνσεις Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας, όπου ενημερώθηκε για θέματα ασφάλειας και πυρόσβεσης που αφορούν όλους τους Νομούς της Περιφέρειας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης, συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Διεύθυνσης, Υποστράτηγο Αποστολόπουλο Ανδρέα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας, Ταξίαρχο Πάππο Μιχαήλ καθώς και με Αξιωματικούς και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων, όπου και πάλι είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τις τοπικές Υπηρεσίες.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της 7η ΕΜΑΚ Στερεάς Ελλάδας, όπου είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή της Περιφέρειας Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Ντίτσα Νικόλαο, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φθιώτιδας Πύραρχο Θρασύβουλο Ζακογιάννη, με άλλους Διοικητές από Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας, καθώς και με Αξιωματικούς και υπαλλήλους των Υπηρεσιών.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης ευχαρίστησε το αστυνομικό και πυροσβεστικό προσωπικό για το σημαντικό έργο που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και με το πέρας των επισκέψεων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των ενημερωτικών συναντήσεων.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.