.

Ανακοίνωση - Κάλεσμα του Γ.Γ. της Ένωσης Αξ/κών του Π.Σ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση - Κάλεσμα του Γ.Γ. της Ένωσης Αξ/κών του Π.Σ.



Όλοι σήμερα Τετάρτη 15/07/2015 και ώρα 19:30΄ στο Σύνταγμα.
Είμαστε ενάντια στα νέα επώδυνα μέτρα πού επέβαλαν οι (θεσμοί) και οι ηγετίσκοι της Ευρώπης.
Οι ανωτέρω, δεν έχουν όραμα και μέλλον, μιας Ευρώπη των λαών, αλλά είναι μία ελίτ τοκογλύφων, πού έχουν σκοπό την διάλυσης της Ε.Ε..και την φτωχοποίηση των λαών της.
Για μία ακόμα φορά από το 2009 και μετά, στην Πατρίδα μας θέλουν:
Λαό χωρίς μέλλον και μέλλον χωρίς λαό!!!!!!!
Το νέο μνημόνιο ήταν μονόδρομος και η οποιαδήποτε λύση τύπου δραχμής ή παράλληλου νομίσματος θα έπρεπε να είχε προετοιμαστεί πριν από χρόνια ως σχέδιο Β.
Ο πρωθυπουργός μας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αντιστάθηκε στο φασισμό του Κεφαλαίου και είναι ο μόνος, πού μπορεί να βγάλει αυτή την Χώρα από την κρίση. Είναι Έντιμος, ειλικρινής, Δημοκράτης στην ουσία και όχι στον τύπο και περισσότερο αριστερός της ευθύνης από τον οποιοδήποτε.
Στηρίζουμε την Κυβέρνηση.
Στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει των αγώνα μέσα από την επώδυνη συμφωνία για να βγούμε από το θάνατο του λαού και την διάλυση της Πατρίδα μας.
Συμμετέχουμε στους αγώνες των εργαζομένων, ενάντια στο αναγκαστικό μνημόνιο και παράλληλα, με την στάση μας και τον τρόπο συμπεριφορά μας επιδιώκουμε ουσιαστική αλλαγή στο τόπο μας.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Όλοι σήμερα Τετάρτη 15/07/2015 και ώρα 19:30΄ στο Σύνταγμα.
Όλοι μαζί να καταδικάσουμε τις πολιτικές, πού εδώ και πέντε χρόνια οδήγησαν τον λαό μας και την αριστερή Κυβέρνηση να παρει νέα επαχθή και επώδυνα μέτρα..
ΟΧΙ:
ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ πού εδώ και πέντε χρόνια επιβάλουν οι δανειστές στην Πατρίδα μας.

Τάσος Μανιάτης Γ.Γ. της Ένωσης Αξ/κών του Π.Σ. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.