.

Επίσκεψη του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ στα περίπτερα των Σωμάτων Ασφαλείας στη Δ.Ε.Θ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ στα περίπτερα των Σωμάτων Ασφαλείας στη Δ.Ε.Θ.Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Κλιμάκιο του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους Γιώργο Μαλαγκωνιάρη, Θέμη Χαρίση και Βασίλη Μαστρογιάννη, επισκέφθηκαν χθες 7-9-2015 στην Δ.Ε.Θ. το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας.
Συζήτησαν με τους εργαζόμενους και άκουσαν τα προβλήματά τους, αλλά και τις απόψεις-προτάσεις τους για τον εκσυγχρονισμό και την αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Θες/νίκης, όπου σε σύσκεψη με το Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, το Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Θεσ/νίκης, το Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τους επιτελείς των Δ/νσεων της Γ.Α.Δ.Θ., έκαναν την αποτίμηση του μέχρι τώρα σχεδιασμού των μέτρων για τη Δ.Ε.Θ., το μεταναστευτικό και τα θέματα της Χαλκιδικής.
Επίσης συζήτησαν τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες τη Βόρειας Ελλάδος καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών και τα οφέλη που θα προκύψουν απο αυτή( εξοικονόμηση πόρων, ανθρώπινου δυναμικού κλπ), στην τήρηση του ωραρίου εργασίας και την εφαρμογή της διαταγής για την εβδομαδιαία υπηρεσία, στον εκσυγχρονισμό των τεχνικών μέσων, στη συμβολή της πάταξης του Οικονομικού και οργανωμένου εγκλήματος, ώστε τα Σώματα ασφαλείας να καταστούν σύγχρονα και αποτελεσματικά.
Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα Γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Θεσ/νίκης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αστυνομικών Χαλκιδικής, Κώστα Παπουτσή και με τη συμμετοχή απόστρατων της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συζητήθηκαν συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.