.

Επισκέψεις ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (Α.ΚΙ.Δ.Α.) σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Επισκέψεις ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (Α.ΚΙ.Δ.Α.) σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής


Ακολουθεί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (Α.ΚΙ.Δ.Α.) το οποίο λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζονται οι επισκέψεις αντιπροσωπείας της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.ΚΙ.Δ.Α.) στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής, για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων αλλα και για να συζητήσουν Υπηρεσιακά θέματα που απασχολούν το προσωπικό.
Ειδικότερα, κλιμάκιο της Α.ΚΙ.Δ.Α επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. όπου συναντήθηκε με σπουδαστές και προσωπικό, και συζήτησε μαζι τους θέματα που αφορούν την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευση αλλά και τη δια βίου επιμόρφωση καθώς και θέματα που τους απασχολούν, με καίριο ζήτημα την κατάργηση του στρατωνισμού που αποτελεί αναχρονιστικό και αναποτελεσματικό κομμάτι της εκπαίδευσης τους,, δεσμευόμενοι να προβούν σε όλες τις ενέργειες για την κατάργηση του.
Στην Διευθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων η αντιπροσωπεία της Α.ΚΙ.Δ.Α άκουσε τα προβλήματα των συναδέλφων και δεσμεύτηκε οτι θα προσπαθήσει με παρεμβάσεις στην φυσική και πολιτική ηγεσία για την ενίσχυση της υπηρεσίας ώστε να καλυφθεί μέρος των κενών οργανικών θέσεων όπως επίσης για την αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδιασμού των ανωτέρω δυνάμεων για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την ελάττωση της άσκοπης καταπόνησης του προσωπικού με ταυτόχρονη μείωση των στόχων φύλαξης.
Επιπλέον η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, την Υποδ/νσηΑσφαλείας Μελών Κυβέρνησης & Πολιτικών Προσώπων-Ξένων Επισήμων, Υποδ/νσηΤροχαίας Αθηνών, Δ/νση Διαβατηρίων και Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών όπου αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό και επικεντρώθηκαν σε θέματα που αφορούν την εύρυθμη και αποδοτικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών, στα πλαίσια ασφαλών συνθηκών εργασίας και διασφάλισης των δικαιωμάτων των Αστυνομικών με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Τέλος το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και Υπηρεσίες του Αρχηγείου, με δέσμευση την καλή συνεργασία προς όφελος των εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία και την κοινή προσπάθεια επίλυσης των εργασιακών τους προβλημάτων.  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ(Α.ΚΙ.Δ.Α.)
Ιστοσελιδα:http://akidapolice.blogspot.gr/
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.