.

Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΝ.ΑΞΙ.Α. - Κάλεσμα συμμετοχής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΝ.ΑΞΙ.Α. - Κάλεσμα συμμετοχής




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Δ.Σ. της Ενώσεώς μας συνεδρίασε την 23-02-2016 και αποφάσισε όπως  η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  30 Μαρτίου 2016 και ώρα 09.30΄ σε αίθουσα (10ου ορόφου) του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52 - Αθήνα) με θέματα :



1.- Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
2.- Οικονομικός Απολογισμός.
3.- Προϋπολογισμός επόμενου έτους.
4.- Ενημέρωση για τις διεκδικήσεις του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού Κινήματος και την πορεία των θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν το Σώμα και τους εργαζομένους σε αυτό.
5.- Οιοδήποτε θέμα το οποίο ήθελε τεθεί από τα απλά μέλη της  Ένωσης.


Σ Υ Ν Α Δ Ε Λ Φ Ε


         ΕΛΑ στην Τακτική Γενική Συνέλευση, τη Συνέλευσή σου. Είσαι η δύναμή της.
Δεν πρέπει να εναποθέτουμε τα πάντα στα συνδικαλιστικά σωματεία.
Επιβάλλεται η παρουσία σου για να μπορέσουμε όλοι μαζί να θέσουμε τους στόχους  και να διεκδικήσουμε τις λύσεις στα προβλήματά μας, που καθημερινά γιγαντώνονται και απαιτούν άμεσες λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και των συναδέλφων.

Οι συμβουλές σου, οι προτάσεις σου και η κριτική σου είναι επιβεβλημένες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για το Σώμα, τους εργαζομένους σ’ αυτό και την κοινωνία που είναι και ο τελικός κριτής μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνάδελφοι, σε περίπτωση μη απαρτίας η Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.