.

Νεκρές οι δύο γυναίκες που επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Νεκρές οι δύο γυναίκες που επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη




Η τουρκική αστυνομία σκότωσε δύο γυναίκες, αγνώστων στοιχείων, οι οποίες επετέθησαν το πρωί κατά αστυνομικού στόχου στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό.
 
Οι δύο γυναίκες "εξουδετερώθηκαν" σε κτίριο όπου είχαν οχυρωθεί μετά την επίθεση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο αστυνομική πηγή. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανήρτησαν βίντεο που δείχνει τις δύο γυναίκες να πετούν χειροβομβίδες κατά λεωφορείου της αστυνομίας και στη συνέχεια να ανοίγουν πυρ με αυτόματα όπλα κατά του αρχηγείου των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη. 

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Hurriyet αναφέρει ότι δύο γυναίκες έφθασαν στον τόπο της επίθεσης με ταξί και άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου της αστυνομίας στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες βγήκαν από το ταξί και διέφυγαν πεζή στα σοκάκια της περιοχής. 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, η αστυνομία είχε παγιδεύσει τις δύο γυναίκες σε κτίριο της περιοχής, από όπου στη συνέχεια ακούσθηκαν πυρά και μία έκρηξη.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.