.

Απο τους κωδικούς των εξοπλιστικών για την Εθνική Άμυνα θα εξευρεθούν τα ισοδύναμα για τους Στρατιωτικούς ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Απο τους κωδικούς των εξοπλιστικών για την Εθνική Άμυνα θα εξευρεθούν τα ισοδύναμα για τους Στρατιωτικούς
Τη διαβεβαίωση ότι τα ισοδύναμα μέτρα που αναζητούνται για να αποτραπεί το πάγωμα των αυξήσεων των ειδικών μισθολογίων, τουλάχιστον για το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, θα εξευρεθούν από κωδικούς των εξοπλιστικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα από τον κωδικό 69000, έδωσε μιλώντας στη Βουλή, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.


"Η τροπολογία διέλυε κλάδους που στηρίζουν το κράτος και άλλαξε με παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στη δήλωση του κ. Καμμένου αντέδρασαν έντονα οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι υποστήριξαν, ότι δεν επιτρέπεται να εξευρεθούν ισοδύναμα από τα εξοπλιστικά για μισθολογικά ζητήματα.

«Γιατί αντιδράτε; Θέλετε να κοπούν τα χρήματα από τους ενστόλους; Οι ένστολοι έδωσαν την ψυχή τους για τη μετανάστευση" είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου ο κ. Καμμένος κάλεσε την αντιπολίτευση, να στηρίξει την εθνική προσπάθεια που φθάνει στο τέλος, όπως είπε, με τη λύτρωση του ελληνικού λαού και μια απόφαση για την αξιολόγηση που θα παίρνει θέση για το χρέος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, άσκησε κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις που εξέφρασε, όπως είπε, ότι το μείζον θέμα αλλά οι μεταρρυθμίσεις.

"Το πρόβλημα του χρέους αναγνωρίστηκε στην Ευρώπη ακόμη και από εκείνους που το πολέμησαν και αυτό είναι επιτυχία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα", είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι ακόμη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στην ανάγκη της αναδιάρθρωσης του χρέους".

Αναγνώρισε ότι η φορολογία "πολλές φορές είναι δυσβάσταχτη" αλλά τόνισε ότι είναι η τελευταία φορά που η Βουλή των Ελλήνων παίρνει τέτοιου είδους μέτρα και τόνισε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει την Τρίτη, κάτι που, όπως είπε, δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αναφερόμενος στο θέμα του κόφτη, είπε ότι δεν ψηφίζονται συγκεκριμένα μέτρα, αλλά "μια δικλείδα ασφαλείας για την περίπτωση που οι εκτιμήσεις των δανειστών πέσουν έξω".

ΑΠΕ-ΜΠΕ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.