.

Τσάμπα αφισσοκολλητές χρεωκοπημένων κομμάτων.... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Τσάμπα αφισσοκολλητές χρεωκοπημένων κομμάτων....


 Το Τμήμα Σωμάτων Ασφάλειας του ΣΥΡΙΖΑ, διαχρονικά όπως έχει αποδείξει με τη δράση του και τη στάση των μελών του, πορεύεται μαζί με τους ένστολους εργαζομένους προς την κατεύθυνση σύγχρονων,δημοκρατικών και αποτελεσματικών Σωμάτων Ασφάλειας, στο πλευρό των κατοίκων της χώρας και λειτουργώντας αποκλειστικά με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας. Έχουμε σταθεί και στεκόμαστε αδιάλειπτα αλληλέγγυοι στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και συνδιαλεγόμαστε με τις συνδικαλιστικές ενώσεις τους και τις Ομοσπονδίες τους.

 Η αφίσα όμως με την οποία οι τελευταίες επέλεξαν να απευθύνουν κάλεσμα εν' όψει της ένστολης διαμαρτυρίας στα πλαίσια της ΔΕΘ, προκάλεσε για πολλοστή φορά , αλγεινή εντύπωση. Η επιλογή των ηγετικών συνδικαλιστικών μειοψηφιών , να υιοθετήσουν την ακροδεξιά αντιπολιτευτική ατζέντα, απευθυνόμενοι στα ταπεινά ένστικτα μερίδας της κοινωνίας και ενεργοποιώντας ρατσιστικά αντανακλαστικά , δεν είναι μόνο λαϊκίστικη αλλά και επικίνδυνη.
 Οι πρακτικές αυτές αποπροσανατολίζουν από γνήσιες εργασιακές διεκδικήσεις και σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούν τα συμφέροντα των εργαζομένων για τα οποία όμως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δίνουμε αγώνες.
 Στην καινούρια σελίδα που ανοίγει για τη Χώρα, μετά απο 8 μνημονιακά χρόνια, κλιμακώνεται η προσπάθεια για ανάταξη των Σωμάτων Ασφαλείας,για αποκατάσταση αδικιών, για μεγαλύτερη ενίσχυση σε υλικά μέσα και περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών συνθηκών προκειμένου να εξασφαλιστεί το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας. Κι αυτή η προσπάθεια πρέπει να μας βρει όλους συμμέτοχους, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες, που επιτείνουν την απαξίωση του συνδικαλισμού. 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.