.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.... ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ !!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.... ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ !!!


Την ώρα της δικαίωσης γίνεται πάντα μια αναδρομή στο παρελθόν, για να δούμε τις σωστές επιλογές που μας οδήγησαν στη νίκη αλλά και τη χάραξη αυτών που θα μας οδηγήσουν στις μελλοντικές.

Ως Τμήμα Σωμάτων Ασφάλειας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αταλάντευτα βρεθήκαμε στο πλευρό των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, όταν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ξεκίνησαν το ανελέητο σφυροκόπημα μισθών και συντάξεων (μεσοσταθμικά μειώθηκαν 38%) και της ουσιαστικής υποτίμησης της ίδιας τους της ζωής, με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους που οδήγησαν τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση. 

Η κοινωνική πλειοψηφία λεηλατήθηκε από τις πολιτικές αυτές και μάλιστα σε ότι αφορά τους ένστολους, η κυβέρνηση Σαμαρά δε δίστασε να απαξιώσει τη σχετική απόφαση του ΣτΕ, αλλά και τις ίδιες τις επιταγές του Συντάγματος της χώρας. 

Η νομοθέτηση το Νοέμβριο του 2014 για επιστροφή σε δόσεις του 50% των παράνομων περικοπών, αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι αποτελούσε απλά μία ακόμη νάρκη στην προσχεδιασμένη δημοσιονομική και πιστωτική ασφυξία της νέας κυβέρνησης, μαζί με τα ανύπαρκτα ταμειακά διαθέσιμα που πόνταρε στην αριστερή κατ' αυτούς παρένθεση. 

Η παρένθεση αυτή με λαϊκή εντολή έγινε ευτυχώς ανοιχτός ορίζοντας που οδήγησε τη χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή , επουλώνει σταδιακά τις πληγές όλων μας αποκαθιστώντας μία μία τις αδικίες και αναδεικνύει τις δυνατότητες και τις προτεραιότητες μίας δημοκρατικής κυβέρνησης με κοινωνικό πρόσημο. 

Κι εδώ το μήνυμα είναι διπλό , είναι βασικό προαπαιτούμενο να έχεις πολιτική βούληση αλλά ακόμα πιο ζωτικό είναι και να μπορείς να υλοποιείς. 

Το πέρασμα λοιπόν στη νέα εποχή για την κοινωνική πλειοψηφία , στο “ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΆΞΗ” για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους αυτής της χώρας, σηματοδοτείται από το ξεπέρασμα της πολιτικής και των πολιτικών των "αναγκαίων κακών" για τους πολλούς και τα κέρδη στους λίγους, που εφάρμοζαν οι προηγούμενες νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις. 


Προχωράμε. 


 Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.