.

Α. Ξανθός: H κρίση βρήκε το ΕΣΥ όρθιο και προσβάσιμο από όλους χωρίς διακρίσεις. Και με 100 παραπάνω κρεβάτια Εντατικής. Μέσα στο Μνημόνιο. Και αυτό είναι «έργο ΣΥΡΙΖΑ» ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Α. Ξανθός: H κρίση βρήκε το ΕΣΥ όρθιο και προσβάσιμο από όλους χωρίς διακρίσεις. Και με 100 παραπάνω κρεβάτια Εντατικής. Μέσα στο Μνημόνιο. Και αυτό είναι «έργο ΣΥΡΙΖΑ»





Η ηπιότερη εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα δεν δικαιολογεί την αμετροέπεια. Είναι προκλητική και προσβλητική για την νοημοσύνη των πολιτών η δήλωση Μητσοτάκη ότι «σε μόλις 5 βδομάδες έγινε ότι δεν γίνονταν επί 10ετίες στο Σύστημα Υγείας».
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι υπό την πίεση της υγειονομικής κρίσης και όχι από πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης για την ανάπτυξη του ΕΣΥ, έγιναν κάποιες προσλήψεις συμβασιούχων και αυξήθηκαν οι διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ.
Όμως το σημαντικό είναι ότι αυτή η κρίση βρήκε το ΕΣΥ όρθιο και προσβάσιμο από όλους χωρίς διακρίσεις. Και με 100 παραπάνω κρεβάτια Εντατικής. Μέσα στο Μνημόνιο. Και αυτό είναι «έργο ΣΥΡΙΖΑ».
Αν ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε αντίληψη για το ΕΣΥ και δεν σκοπεύει να είναι «μιας χρήσης» η σημερινή ενίσχυση, αυτό που πρέπει να κάνει είναι προκήρυξη μόνιμων θέσεων γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία ΤΩΡΑ.
Διαφορετικά, το ενδιαφέρον του για τη δημόσια περίθαλψη και τους ανθρώπους της, θα είναι εντελώς υποκριτικό και επικοινωνιακής κοπής.


πηγή syriza.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.