.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ της Α.Ε.Π.ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ της Α.Ε.Π.ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ


                       

                                    
                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Η μνημονιακή κυβέρνηση συνεχίζει να καταστρέφει την χώρα και να εξαθλιώνει όλο και περισσότερους συμπολίτες μας. Συνεχίζει να τρομοκρατεί την Ελληνική κοινωνία σπέρνοντας φτώχεια και δυστυχία παντού.

Οι δήμιοι διαχειριστές ακόνισαν για μια ακόμα φορά τα δόντια τους, οδηγώντας στην απόλυση 13.000 δημοσίους υπαλλήλους, μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Ήδη στο Καιάδα του μνημονίου έριξαν 3.500 εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία, 2.200 φύλακες σχολείων, και 2.000  εκπαιδευτικούς 46 ειδικοτήτων τεχνικής εκπαίδευσης.
Οδηγούν σε διάλυση τον Δημόσιο τομέα για να τον οδηγήσουν στα χέρια ιδιωτών, καθ΄ υπόδειξη της τροικανής και εγχώριας νομενκλατούρας.
Διαλύουν την παιδεία, με το μεγαλύτερο μέρος από την Τεχνική εκπαίδευση, οδηγώντας χιλιάδες μαθητές στα  ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια.
Θέτουν το ύψιστο αγαθό της Ασφάλειας των μαθητών στα Σχολεία, κάτω από τα κέρδη και τους αφήνουν απροστάτευτους στα χέρια των κάθε είδους εγκληματιών.
Ειδικά για τη Δημοτική Αστυνομία σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Η Δημοτική Αστυνομία δεν έχει πετύχει ως θεσμός, παρότι είναι στελεχωμένη με υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό», παραπέμπει στην μνημονική λογική  «θέτω ταμπέλα του μη χρήσιμου, για να τον εξοντώσω». Η λογική του γίνεται πιο διαχειριστική του ότι,   Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα προσφέρουν πολύ περισσότερο στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, αν τους απολύσει.!!!!!!

Όπως επισημαίνει, «υποχρεωτικές απομακρύνσεις θα προκύψουν και από καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων, μια διαδικασία που έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα, παρότι έχει γίνει αρκετή δουλειά προπαρασκευής σε αυτή την κατεύθυνση».
Προφανώς, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το πρόσχημα ότι όλοι οι οργανισμοί του Δημοσίου είναι αντιπαραγωγικοί, για να τους εκχωρήσει στους ιδιώτες.
Η  ΑΕΠ Πυροσβεστών συμπαρίσταται στον αγώνα πού δίνουν οι απολυόμενοι και η υπό απόλυση εργαζόμενοι στο Δημόσιο και Ιδιωτικό φορέα και καλεί όλους τους συναδέλφους  να συμμετέχουν:
 Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, στις 8.00 το βράδυ,  στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιείται από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες μέλη της, στην Πλατεία Συντάγματος όπου θα πραγματοποιηθεί και Συναυλία Καλλιτεχνών, και
Την Τρίτη 16 Ιουλίου στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11:30 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε μία μέρα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ   ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ  ΞΕΡΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ και ΕΙΜΑΣΤΕ πολλοί. 

πηγή:www.aep.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.