.

Πολιτική δολοφονία ή έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου; Τάσος Μανιάτης Γ.Γ ΕΑΠΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πολιτική δολοφονία ή έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου; Τάσος Μανιάτης Γ.Γ ΕΑΠΣ

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι είναι πολιτικό έγκλημα, και αποτελεί την συνέχεια τέτοιων πράξεων βίας από μέλη της ίδιας οργάνωσης.

Δεν ξεχνάμε  την δολοφονία αλλοδαπού στην Αθήνα, τις τραμπουκικές επιθέσεις στο Μελιγαλά Μεσσηνίας  και στον Πειραιά ενάντια σε μέλη της ΚΝΕ.
Παρόμοιες ενέργειες βάζουν φλόγα στους θεσμούς και στην ίδια την Δημοκρατία πού καιρό τώρα γίνεται προσπάθεια κατάλυσης της από μία καταρρέουσα Πολιτική Ηγεσία.
Ο στόχος αυτών των ενεργειών είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τις πολιτικές που εφαρμόζει η δικομματική κυβέρνηση, επερχόμενα μνημόνια με περαιτέρω φτωχοποίηση τάξεων της κοινωνίας, καθώς και επισκίαση από την κοινή γνώμη του μεγάλου ξεσηκωμού των καθηγητών, δασκάλων, σχολικών φυλάκων, και γενικότερα διοικητικών υπαλλήλων στο χώρο της Παιδείας, με τα ασύλληπτα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία καθώς και τις πρωτοφανείς σε όγκο συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα.
Το οικονομικό-πολιτικό κατεστημένο με τους αυθεντικούς διαχειριστές του, (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) έχει φροντίσει εδώ και τρία χρόνια εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών :
ü να εξαθλιώσει τους πολίτες οικονομικά και ηθικά
ü να απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους
ü να δημιουργήσει εκατομμύρια ανέργους
ü να δημιουργήσει νέο μεταναστευτικό ρεύμα κυρίως από νέους και επιστήμονες
ü να διαλύσει υγεία και παιδεία
ü να συρρικνώσει τους φορείς προστασίας και ασφάλειας Πολίτη – Κράτους ( Σ.Α. και Ε.Δ.)
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω συνεπειών είναι:
Ø οι χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας και
Ø η δημιουργία παρακρατικών μορφωμάτων που ενεργούν με πράξεις βίας καταλήγοντας σε πολιτικές δολοφονίες.
Η ενότητα των εργαζομένων και η συμμετοχή όλων στους αγώνες, θα ανατρέψει πολιτικούς και πολιτικές πού κατέλυσαν την Δημοκρατία, εξαθλίωσαν τον λαό και ξεπούλησαν την Πατρίδα μας .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.