.

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις διώξεις συνδικαλιστών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις διώξεις συνδικαλιστών



ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ


Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
για τις διώξεις συνδικαλιστών

Η διενέργεια Ε.Δ.Ε. σε βάρος του προεδρείου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, καθώς και σε βάρος του Οργανωτικού Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, πέντε μήνες μετά τη συμμετοχή τους σε ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στην μετατροπή των σχολών της ΕΛΑΣ σε φυλακές για μετανάστες, αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και της συνδικαλιστικής δράσης.
Η προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής έκφρασης στην αστυνομία γίνεται για να τρομοκρατήσουν τους αστυνομικούς σε όλη την Ελλάδα, να περιστείλουν τις ελευθερίες τους και να περιορίσουν τις αντιδράσεις τους ενάντια στη φτωχοποίηση τους και τη  διάλυση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ.
Καταδικάζουμε τις ενέργειες της ηγεσίας του Υ.Δ.Τ. και τους καλούμε να ακολουθήσουν το δρόμο της νομιμότητας και της υπεράσπισης των δημοκρατικών ελευθεριών.

                Αντί να τους διώκουν, ας λύσουν τα προβλήματά τους.


     Το  Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ           24/01/2013











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.