.

Ανακοίνωση νέων ΣΥΡΙΖΑ για την τραμπούκικη επίθεση της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση νέων ΣΥΡΙΖΑ για την τραμπούκικη επίθεση της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ





                                                                                                                                                                                                         


 Ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενα!
 Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής φανερώνεται διαρκώς. Όταν πέρυσι το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του «Ξένιου Δία», της φασιστικής και ρατσιστικής έμπνευσης επιχείρησης του Δένδια, η Χρυσή Αυγή καθημερινά μαχαίρωνε και ξυλοκοπούσε μετανάστες, είχαμε πει ότι οι μετανάστες είναι μόνο η αρχή. Και πλέον επιβεβαιωνόμαστε καθημερινά. Λίγες μέρες μετά τη δίκη του Σάββα Μιχαήλ και του πρώην πρύτανη του ΕΜΠ Κωσταντίνου Μουτζούρη, με την κατηγορία ότι υποδαυλίζουν ή βοηθάνε στο να υποδαυλιστούν τα μίση, οι κατεξοχήν θιασώτες του μίσους επιτίθενται ξανά, αυτή τη φορά όχι με μηνύσεις, αλλά με λοστούς με πρόκες, σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο Πέραμα κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης. Βράδυ, περισσότεροι ενάντια σε λιγότερους, οπλισμένοι ενάντια σε άοπλους, ότι ακριβώς επιβάλλει το θρασύδειλο, ψευτοτσαμπουκαλίδικο, τραμπούκικο πρωτόκολό τους.

Είτε μετανάστες, είτε αριστεροί διανοούμενοι, είτε μέλη του εργατικού κινήματος, όσοι είναι ενάντια σ’ αυτό το σύστημα της καταπίεσης, της αδικίας και της φτώχειας κι όσοι ζουν στον πάτο του κι όχι στον αφρό του, αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής. Όπου δε φτάνει το κράτος για να καταστείλει, φτάνει η Χρυσή Αυγή, όταν η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί η ίδια να επιτεθεί ευθέως σε κομμάτια του ταξικού κινήματος, το κάνει η Χρυσή Αυγή. Πιστοί στο ραντεβού τους οι φασίστστες, απέναντι στους ταξικούς τους εχθρούς: όλους εμάς, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους που διψάμε για λίγη ελευθερία, που παλεύουμε για την αξιοπρέπειά μας. Η χθεσινοβραδυνή επίθεση πρέπει να είναι η τελευταία φορά που μέλη του κινήματος κι αγωνιστές θα πάνε στο νοσοκομείο από επίθεση της Χρυσής Αυγής. Η οργάνωσή μας είναι ο μόνος δρόμος. Στις λαϊκές επιτροπές, που πρέπει να στηθούνε σε κάθε γειτονιά, σ’ αυτή τη συσπείρωση όλων των πληττόμενων κι αγωνιζόμενων τμημάτων της κοινωνίας, οι φασίστες δεν έχουν θέση. Και μαζί με την κυβέρνηση που θα πέσει υπό το βάρος των αγώνων, θα κρυφτούν και οι «κανακάρηδές» της οι φασίστες στις τρύπες τους. Αυτή τη φορά για πάντα.

Γραφείο Τύπου νέων ΣΥΡΙΖΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.