.

Με τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας του Νομού Αργολίδας συναντήθηκε κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Με τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας του Νομού Αργολίδας συναντήθηκε κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ.





   Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. αποτελούμενο απο τον Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ Δημήτρη, τον Γραμματέα του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο και τον Βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. ΚΟΔΕΛΑ επισκέφθηκαν από το πρωί την αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας, τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες Άργους και Ναυπλίου καθώς και την Λιμενική Υπηρεσία, απο κοινού με  τη Νομαρχιακή επιτροπή, συζητώντας με τους εργαζομένους και τα σωματεία τους.


 Έπειτα παρευρέθηκαν σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου  με θέμα: «και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Φασισμό» με ομιλητές: τον Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Τάξης και προστασίας του Πολίτη- Δημήτρη Τσουκαλά και τον Δημοσιογράφο στα Ενθέματα της Αυγής- Στρατή Μπουρνάζο.

   Παρακολουθήστε παρακάτω δηλώσεις του  Βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά, του δημοσιογράφου Στρατή Μπουρνάζου και του βουλευτή Αργολίδας Δ.Κοδέλα.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.