.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι δημοτικοί αστυνομικοί ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι δημοτικοί αστυνομικοί

  


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα τους μέχρι να απορροφηθούν και οι 226 συνάδελφοί τους, που έμειναν εκτός σε όλη τη χώρα, δηλώνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί. Για δεύτερη ημέρα, οι δημοτικοί αστυνομικοί πραγματοποιούν κινητοποίηση συμβολικά στην πλατεία Κλαυθμώνος, καθώς ένα χρόνο σχεδόν αφότου τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, δεν απορροφήθηκαν όλοι σε άλλες θέσεις του δημόσιου τομέα, παρά τις περί αντιθέτου αρχικές διαβεβαιώσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας (ΣΔΑΑ) Απ. Κόσσυβα, από αυτούς που βρέθηκαν τελικά στο δρόμο οι 58 υπηρετούσαν στη Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηναίων. Οι περισσότεροι από τους δημοτικούς αστυνομικούς (80-90 άτομα) αποκλείσθηκαν λόγω ηλικίας, καθώς είναι 50 ετών και άνω. Αίτημα του κλάδου είναι να καταρριφθούν τα ηλικιακά όρια ώστε να απορροφηθούν όλοι, είτε στις 189 οργανικές θέσεις που παραμένουν ακόμη κενές, είτε επιστρέφοντας στους δήμους για το διάστημα που απομένει μέχρι να συνταξιοδοτηθούν, όσοι χρειάζονται ακόμη έναν περίπου χρόνο εργασίας.

Αντιπροσωπεία του κλάδου συναντήθηκε για τελευταία φορά με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη την περασμένη Τρίτη, ενώ επικοινώνησαν εκ νέου τηλεφωνικά χθες, Πέμπτη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.