.

Ευχαριστήριο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πυροσβεστών(Α.Ε.Π.Π.)-Οι εκλεγμένοι της παράταξης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήριο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πυροσβεστών(Α.Ε.Π.Π.)-Οι εκλεγμένοι της παράταξης



  Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους - αντιπροσώπους που ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους συμμετέχοντας στις διεργασίες του 19ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της ομοσπονδίας μας, παρά τα όποια οργανωτικά κενά και παραφωνίες κυρίως κατά την εκλογική διαδικασία.

  Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και τιμούμε τους συναδέλφους που επέλεξαν το ψηφοδέλτιό μας αντιστεκόμενοι σε πρωτόγνωρες πιέσεις και εκβιασμούς.Η παράταξή μας αναδείχτηκε δεύτερη δύναμη χάρη στην αντίσταση την ισχυρή θέληση και το κριτήριο αυτών των συναδέλφων.
  Θα ανταποκριθούμε στην ευθύνη που αναλαμβάνουμε συνεχίζοντας τον αγώνα για αξιοπρέπεια, ανάδειξη και προάσπιση,προβλημάτων και δικαιωμάτων των εργαζομένων με στολή.
  Το ταξίδι της ΑΕΠΠ που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια συνεχίζεται, σταθερά και καθαρά ,χωρίς ταλαντεύσεις ,αστερίσκους και παρενθέσεις , με τον τελικό προορισμό να είναι για πρώτη φορά ορατός.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Π.

Εκλεγμένοι από την παράταξή μας:

Για το Δ.Σ.
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 
Για την Ε.Ε.
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  
Αντιπρόσωποι για την ΑΔΕΔΥ
ΚΑΤΣΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.