.

Αν είναι δυνατόν! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αν είναι δυνατόν!

Η αλήθεια τους γέρνει, σαν τα υποβρύχια που αγοράσανε. Η αξιοπιστία τους μετριέται σε λιγότερα MB απ’ τα CD που έκρυβαν κάτω απ’ το μαξιλάρι τους.
 
Της Μαρίας Λούκα


Αν υπήρχε κάτι που μισούσε περισσότερο από τις συμμορίες των εργοδοτών, από τις ερωμένες των Ισπανών αριστοκρατών και από τους λαχειοπώλες (τους τελευταίους επειδή διέδιδαν την πίστη σ΄ έναν ψεύτικο παράδεισο) ήταν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι

«Το ποδήλατο του Λεονάρντο», Paco Ignacio Taibo II


Αν είναι δυνατόν, το άλλοτε μεγαλύτερο ναυπηγείο της Ανατολικής Μεσογείου να αφήνεται να μετατρέπεται σε τόπο εγκατάλειψης και μαρασμού από την ομερτά των εφοπλιστών, τον τυχοδιωκτισμό των επενδυτών και τη συνενοχή της κυβέρνησης. Αν είναι δυνατόν, οι νευραλγικές επιχειρήσεις του δημοσίου να εκχωρούνται έναντι πινακίου φακής σε κερδοσκοπικά ξένα και ντόπια παλιότερα ιδιωτικά συμφέροντα. Αν είναι δυνατόν, το ελληνικό δημόσιο να πληρώνει δισεκατομμύρια για υποβρύχια που δεν έχει παραλάβει σ’ ένα αέναο πάρτυ μίζας και εξοπλισμών. Αν είναι δυνατόν, σκληρά εργαζόμενοι επί χρόνια με υψηλή τεχνογνωσία να αφήνονται απλήρωτοι επί μήνες , να εκβιάζονται με εκ περιτροπής εργασία, να ποινικοποιείται ο αγώνας τους.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.